PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Ocak 2021 #11 Palit Gamerock öneririm. 3000 serisinde MSİ'ya bulaşma.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #12 364485 dedi: Gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG ondan daha pahalı?
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #13 PuMaT dedi: Palit Gamerock öneririm. 3000 serisinde MSİ'ya bulaşma. Genişletmek için tıkla... Neden MSI da ne kötü performans olarak.
PuMaT dedi: Palit Gamerock öneririm. 3000 serisinde MSİ'ya bulaşma. Genişletmek için tıkla... Neden MSI da ne kötü performans olarak.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Ocak 2021 #14 MetinMumcu dedi: Neden? MSI da ne kötü performans olarak? Genişletmek için tıkla... Kompanentleri ve PCB'si kötü. @Arda_Animations Son düzenleme: 8 Ocak 2021
MetinMumcu dedi: Neden? MSI da ne kötü performans olarak? Genişletmek için tıkla... Kompanentleri ve PCB'si kötü. @Arda_Animations
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #15 PuMaT dedi: Kompanentleri ve PCB'si kötü. Genişletmek için tıkla... Onlar ne hocam pek teknik bilgim yok.
PuMaT dedi: Kompanentleri ve PCB'si kötü. Genişletmek için tıkla... Onlar ne hocam pek teknik bilgim yok.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Ocak 2021 #16 Kompanent, bileşenleri idi sanırım. PCB ise: Baskılı devre kartı - Vikipedi tr.wikipedia.org
SpaceXTesla Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 215 8 Ocak 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fiyat farkına da bak.O paraya daha üst karta geçersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fiyat farkına da bak.O paraya daha üst karta geçersin.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #18 Ben RTX 3070 için Gaming X Trio 3080 için Palit gp düşünmüştüm. Kafam karıştı.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #19 SpaceXTesla dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fiyat farkına da bak.O paraya daha üst karta geçersin. Genişletmek için tıkla... PuMaT dedi: Kompanent, bileşenleri idi sanırım. PCB ise: Baskılı devre kartı - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... MSI bence alınır gibi hem teknik desteği de iyidir diye düşünüyorum en kötü garantiye vereceğimde hızlı geri alabilirim diye düşünüyorum. Hem MSI ların görünüşleride benim ilgimi çekiyor. Sürprizbozan Renkler ve Zevkler.
SpaceXTesla dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fiyat farkına da bak.O paraya daha üst karta geçersin. Genişletmek için tıkla... PuMaT dedi: Kompanent, bileşenleri idi sanırım. PCB ise: Baskılı devre kartı - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... MSI bence alınır gibi hem teknik desteği de iyidir diye düşünüyorum en kötü garantiye vereceğimde hızlı geri alabilirim diye düşünüyorum. Hem MSI ların görünüşleride benim ilgimi çekiyor. Sürprizbozan Renkler ve Zevkler.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Ocak 2021 #20 Teknik desteği iyi değil. Çoğu markanın iyi değil zaten. Sadece MSİ yazısı için alacaksan alabilirsin.
Teknik desteği iyi değil. Çoğu markanın iyi değil zaten. Sadece MSİ yazısı için alacaksan alabilirsin.