TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 17 Kasım 2021 #11 rilish26 dedi: Beta önceki sürüm yüklü işte güncel yani Bios'um. Genişletmek için tıkla... Olmalı o zaman. MSI'mış kartınız. Nereye bakmanız gerektiğini de bakıp söyleyeyim.
rilish26 dedi: Beta önceki sürüm yüklü işte güncel yani Bios'um. Genişletmek için tıkla... Olmalı o zaman. MSI'mış kartınız. Nereye bakmanız gerektiğini de bakıp söyleyeyim.
R rilish26 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #12 TheAny dedi: Olmalı o zaman. MSI'mış kartınız. Nereye bakmanız gerektiğini de bakıp söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Az önce açtım zaten biliyorum nerede olduğunu teşekkürler yine de.
TheAny dedi: Olmalı o zaman. MSI'mış kartınız. Nereye bakmanız gerektiğini de bakıp söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Az önce açtım zaten biliyorum nerede olduğunu teşekkürler yine de.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 17 Kasım 2021 #13 rilish26 dedi: Az önce açtım zaten biliyorum nerede olduğunu teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için konuya denk geldiklerinde yardımcı olması için yine de yazayım; Settings->Advanced->PCI Subsytem Settings->Re-Size BAR Support
rilish26 dedi: Az önce açtım zaten biliyorum nerede olduğunu teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için konuya denk geldiklerinde yardımcı olması için yine de yazayım; Settings->Advanced->PCI Subsytem Settings->Re-Size BAR Support
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Kasım 2021 #14 rilish26 dedi: 3600 Cpu, 3060ti Gpu B550 Tomahawk anakart. Galiba destekliyor yabancı forumlarda falan da gördüm gördüm çünkü açıyorum o bakalım bi. Genişletmek için tıkla... 7C91vA5 sürümlü BIOS güncellemesi ile destek gelmiş. Siz ondan daha güncel iseniz destek vardır.
rilish26 dedi: 3600 Cpu, 3060ti Gpu B550 Tomahawk anakart. Galiba destekliyor yabancı forumlarda falan da gördüm gördüm çünkü açıyorum o bakalım bi. Genişletmek için tıkla... 7C91vA5 sürümlü BIOS güncellemesi ile destek gelmiş. Siz ondan daha güncel iseniz destek vardır.