3000 serisinde Frame Gen var mı?

ZapsiN

Decapat
Daha fazla  
Sistemim 3060, 5600 ve YouTube'dan bodycam benchmarklara baktım adam 3060 ile 45 FPS alıyorken Frame Gen açıp 90 FPS alabiliyor. Benim bildiğim 3 serisinde Frame Gen yok zaten bodycam i eskiden indirdiğimde de açamamıştım desteklemiyor dediğini hatırlıyorum loseless scaling deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyundan bahsettiğini bilmiyorum fakat söz konusu kişi FSR FG açmış olabilir. Cyberpunk'da Xess ve FSR FG'sini kullanabiliyorsun. Onun dışında FSR sunduğu FG'yi DLSS FG'ye çeviren modlar var fakat 2000 ve 3000 serisinde 4000 ve 5000 serisi kadar iyi çalışmıyor.

Loseless Scaling için Digital Foundry'nin bir videosu vardı ona bakabilirsin bir fikir edinmek için. LS genelde low tier 2000 ve 1000 serisi kartlar için öneriliyor. Yine de deneyip kendin karar verebilirsin.

Bodycamden bahsediyorum ve oyun içinde NVIDIA değil AMD'nin fg si varmış. Bütün ayarları yükseğe çekip DLSS ve fg kapatıp LS bile açmadığımda oyun pikselli gözüküyor anlayamadim hiçbir sorun olmaması lazım 30 FPS alıyorum o şekilde ama tüplü televizyonların karıncalanması gibi etraf tabii daha az hali, her neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…