Kyrothizm Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 4 Nisan 2024 #1 RTX 3000 serisine DLSS 3.0 gelmedi fakat bazı yerlerde DLSS 3.5 yakın zamanda 3000 serisi ve 2000 serisine getirileceği konuşuluyor. Bu ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024
RTX 3000 serisine DLSS 3.0 gelmedi fakat bazı yerlerde DLSS 3.5 yakın zamanda 3000 serisi ve 2000 serisine getirileceği konuşuluyor. Bu ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 4 Nisan 2024 #2 DLSS 3.5 tüm RTX ekran kartlarında kullanılmıyor mu zaten? Son düzenleme: 4 Nisan 2024
Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 Eski kartlar yerine yenileri alınsın diye DLSS 3.0 diğer RTX serisini getirmiyorlar. Büyük prestij kaybetmedikçe yapmazlar.
Eski kartlar yerine yenileri alınsın diye DLSS 3.0 diğer RTX serisini getirmiyorlar. Büyük prestij kaybetmedikçe yapmazlar.
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #4 Kaan Diktaş dedi: Gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... DLSS 3.5 20 ve üstü serilerde yok mu? Böyle okumuştum.
Kaan Diktaş dedi: Gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... DLSS 3.5 20 ve üstü serilerde yok mu? Böyle okumuştum.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 4 Nisan 2024 #5 Knover dedi: DLSS 3.5 20 ve üstü serilerde yok mu? Böyle okumuştum. Genişletmek için tıkla... Ben DLSS 3 ile karıştırmışım. Tüm RTX ekran kartlarında kullanılıyor zaten DLSS 3.5? Tüm RTX GPU'ları kapsayan özelliğiyle DLSS 3.5 duyuruldu Ekran kartı Nvidia yazılımsal ve donanımsal sürprizlerine devam ediyor. Bugün de tüm RTX GPU'ları kapsayan DLSS 3.5 duyuruldu. www.log.com.tr
Knover dedi: DLSS 3.5 20 ve üstü serilerde yok mu? Böyle okumuştum. Genişletmek için tıkla... Ben DLSS 3 ile karıştırmışım. Tüm RTX ekran kartlarında kullanılıyor zaten DLSS 3.5? Tüm RTX GPU'ları kapsayan özelliğiyle DLSS 3.5 duyuruldu Ekran kartı Nvidia yazılımsal ve donanımsal sürprizlerine devam ediyor. Bugün de tüm RTX GPU'ları kapsayan DLSS 3.5 duyuruldu. www.log.com.tr
Kyrothizm Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 4 Nisan 2024 #6 Kaan Diktaş dedi: Ben DLSS 3 ile karıştırmışım. Tüm RTX ekran kartlarında kullanılıyor zaten DLSS 3.5? Tüm RTX GPU'ları kapsayan özelliğiyle DLSS 3.5 duyuruldu Ekran kartı Nvidia yazılımsal ve donanımsal sürprizlerine devam ediyor. Bugün de tüm RTX GPU'ları kapsayan DLSS 3.5 duyuruldu. www.log.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bilgi sahibi değildim bilgi için teşekkürler DLSS 3 mü daha iyi yoksa DLSS3.5mu ve arasındaki fark ne.
Kaan Diktaş dedi: Ben DLSS 3 ile karıştırmışım. Tüm RTX ekran kartlarında kullanılıyor zaten DLSS 3.5? Tüm RTX GPU'ları kapsayan özelliğiyle DLSS 3.5 duyuruldu Ekran kartı Nvidia yazılımsal ve donanımsal sürprizlerine devam ediyor. Bugün de tüm RTX GPU'ları kapsayan DLSS 3.5 duyuruldu. www.log.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bilgi sahibi değildim bilgi için teşekkürler DLSS 3 mü daha iyi yoksa DLSS3.5mu ve arasındaki fark ne.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 4 Nisan 2024 #7 SadaceKyroth dedi: Teşekkür ediyorum bilgi sahibi değildim bilgi için teşekkürler DLSS 3 mü daha iyi yoksa DLSS3.5mu ve arasındaki fark ne. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SadaceKyroth dedi: Teşekkür ediyorum bilgi sahibi değildim bilgi için teşekkürler DLSS 3 mü daha iyi yoksa DLSS3.5mu ve arasındaki fark ne. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et