3000 TL 1050 Ti sisteme işlemci önerisi

Bütçe
3000
Hocam Ryzen 5 5500 için sanırım BIOS Update yapmak lazım doğru mudur? Bende B450M S2H var.

Sürümü bilmeden net bir şey söylemem fakat gerek olsa bile USB ile hemen halledebilirsiniz. Ürün size ulaşmadan update yaparsanız elinize ulaştığında tak çalıştır yaparsınız ayrıca elinizde termal macun yok ise almayı da unutmayın.

Sürümü bilmeden net bir şey söylemem fakat gerek olsa bile USB ile hemen halledebilirsiniz. Ürün size ulaşmadan update yaparsanız elinize ulaştığında tak çalıştır yaparsınız ayrıca elinizde termal macun yok ise almayı da unutmayın.
Elimde termal macun yok maalesef, teşekkür ederim öneri için. Peki tray işlemcide sıkıntı çıkma ihtimali var mı kargolanırken?

Elimde termal macun yok maalesef, teşekkür ederim öneri için. Peki tray işlemcide sıkıntı çıkma ihtimali var mı kargolanırken?
Sanmıyorum, sorun çıkarsa da sorumluluk size ait değil. Yine de kargoyu açarken video çekebilirsiniz her kargo ile alışverişinizde içiniz rahat olur en azından.

MSI Afterburner'dan baktığım zaman CPU kullanımı %100'e çıkarken zaman zaman GPU'da %0'lara iniyor. Bu darboğaz demek zaten başlı başına.
%0 GPU kullanımı gibi bir şey olamaz. Öyle bir şey olsa oyunun fps değeri 1 falan olmalı. %100 CPU kullanımı varsa CPU darboğazı var demektir ama bu GPU o tür oyunlarda seni yine memnun etmeyecektir.

%0 GPU kullanımı gibi bir şey olamaz. Öyle bir şey olsa oyunun fps değeri 1 falan olmalı. %100 CPU kullanımı varsa CPU darboğazı var demektir ama bu GPU o tür oyunlarda seni yine memnun etmeyecektir.
GPU kullanımı anlık olarak sıfıra iniyor dostum. Böyle bir şey mümkün darboğaz olduğunda 1 saniye bile sürmüyor ve zaten o esnada FPS drop sorunu yaşıyorum. Ayrıca aynı şeyi demişiz zaten CPU darboğazı olduğunu kendinde söylüyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı