3000 TL 2K monitör önerisi

Merdiven altı ürünler olduğundan ve o paralara daha iyi kaliteli markaların ürünleri kullanılabilir. Ben tavsiye etmiyorum, siz istediğiniz ürünleri kullanabilirsiniz. Ama tabii ki de Türkiye'nin bulunduğu durumda klavye ve kulaklıkları tercih edilebilir.

Hocam o zaman sıradan 1 IPS monitör işinizi görecektir.

Bu kadar kasmaya gerek yok. Buyurun taş gibi monitör

DisplayHDR600, SVA panel, muhteşem renk gamutları, 8 bit + FRC renk derinliği ve oldukça iyi hareket kabiliyeti ile oldukça sağlam ve iyi bir QuantumDot monitör.

SVA panel = VA panelin daha geniş görüş açılısı.

Edit: Renk doğrulugu iyi bir 75Hz de tercih edebilirim demissiniz. Bkz.

27 inch isterseniz;

Hareket kabiliyeti mubteşem, 8 bit + FRC bir IPS. Renk doğruluğu olarak tatmin edebilir.

24" isterseniz;

Ben de kullanıyorum. 8 bit + FRC değil ama muhteşem renk gamutlarına sahip. Mesela AdobeRGB ile hemen hemen aynı olan NTSC renk gamını %100 kapsıyor. Bayağı iyi.

Ama hareket kabiliyeti kıt.

Şimdi saydığınız özellikler Samsung'da da var diyebilirsiniz, ama VA(SVA) panellerin IPS'lere göre renk doğruluğu düşüktür. HDR sayesinde vs. daha canlı görüntüler elde edebilirsiniz belki ama siz doğruluk dediniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…