3000 TL 6-8 TB HDD önerisi

6-8 TB 7200RPM HDD arıyorum sağlam oyun performansı ve depolaması iyi olacak kolay kolay bozulmayacak. 2TB M.2 SSD ve 1TB HDD mevcut oyunlar için yer sıkıntısı yaşadığım için yüksek kapasiteli HDD almak istiyorum. Bütçe 3.000 TL'ye kadar.

Son düzenleme:
3K ya 6TB bulabilirseniz bana da haber edin lütfen.

Kardeşim anladığım kadarıyla fazla bilgili değilsin bu konularda boş yorum yapmak için geldin sanırım. Buyur.

Hocam 3 bin civarına 2 TB SSD daha iyi olmaz mı boyutlar yükseldi ama SSD şart gibi bir şey dakikalarca beklemek gerekiyor.
www.n11.com/urun/samsung-970-evo-plus-nvme-mz-v7s2t0bw-2-tb-pci-express-30-m2-ssd-1049994?magaza=n11

Hocam EVO'nun okuma ve yazma hızları düşük işe yaramaz. Pro modeli güzel onlarda pahalı oyunlara SSD yetiştiremeyiz zor. Önemli olan Windows kurulu olduğu yerde SSD bulundurmak.

Hocam EVO'nun okuma ve yazma hızları düşük işe yaramaz. Pro modeli güzel onlarda pahalı oyunlara SSD yetiştiremeyiz zor. Önemli olan Windows kurulu olduğu yerde SSD bulundurmak.
Alakası yok hocam çok yeni olmayan RDR 2 yi HDD’de açmaya çalış bakalım ya da dediğin gibi gelecekte çıkacak oyunların boyutları artıyor 2-3 dakika beklersin sonra oyun içi fast travel da 1 dk bekletir yine.
Ayrıca evo plus ın hızı gayet iyi 3500 mb/s okuma yazması var gayet iyi değer. 2GB Dram de bulunuyor kaliteli ssd veya kioxia G2 de olur daha da ucuz.

Kardeşim anladığım kadarıyla fazla bilgili değilsin bu konularda boş yorum yapmak için geldin sanırım. Buyur.

Alabilirsin M.2 SSD al veya SATA SSD al hard disk yavaşa kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı