-MCHOSE Z75s.
-Akko 5075B Plus Dracula Castle.
-Ajazz AK820 Pro.
Bu 3 model arasında kaldım. Fakat karar veremiyorum, ileride problem yaratmayacak kaliteli bir klavye istiyorum sizce hangisini almalıyım? Daha iyi bir seçenek varsa tavsiyelerinize açığım.
-MCHOSE Z75s.
-Akko 5075B Plus Dracula Castle.
-Ajazz AK820 Pro.
Bu 3 model arasında kaldım. Fakat karar veremiyorum, ileride problem yaratmayacak kaliteli bir klavye istiyorum sizce hangisini almalıyım? Daha iyi bir seçenek varsa tavsiyelerinize açığım.
şuan rk61 kullanıyorum ve klavye tuşlarının bazıları kırıldı ve bazılarıda yerinden çıkıyor rk 61 e özel bir durum mu bilmiyorum ama Royal Kludge ın malzeme kalitesi çok hoşuma gitmedi
Z75s genel olarak hoşuma gidiyor özellikle sesi güzel, ama MCHOSE markasını hiç duymamıştım. Akkonun kaliteli olduğunu biliyorum bunun akkodan aşşağı kalır bir yanı var mı kalite konusunda
Şu an RK61 kullanıyorum ve klavye tuşlarının bazıları kırıldı ve bazıları da yerinden çıkıyor rk 61'e özel bir durum mu bilmiyorum ama Royal Kludge'ın malzeme kalitesi çok hoşuma gitmedi.
Z75s genel olarak hoşuma gidiyor özellikle sesi güzel, ama MCHOSE markasını hiç duymamıştım. Akko'nun kaliteli olduğunu biliyorum bunun Akko'dan aşağı kalır bir yanı var mı kalite konusunda.
neden bunu tercih ederdiniz, görüntü olarak diğerlerinden daha güzel duruyor ama kalite olarak diğer ikisinin gerisinde kalıyor tarzı yorumlar görmüştüm
Şu an RK61 kullanıyorum ve klavye tuşlarının bazıları kırıldı ve bazıları da yerinden çıkıyor rk 61'e özel bir durum mu bilmiyorum ama Royal Kludge'ın malzeme kalitesi çok hoşuma gitmedi
Z75s genel olarak hoşuma gidiyor özellikle sesi güzel, ama MCHOSE markasını hiç duymamıştım. Akko'nun kaliteli olduğunu biliyorum bunun Akko'dan aşağı kalır bir yanı var mı kalite konusunda
Akko'nun bu bütçelerdeki klavyelerinden daha iyi seçenekler var, MCHOSE gayet başarılı firma Akko'dan da daha iyi olabilir ürünleri olarak. Bütçelerdeki en iyi ürünleri yapıyorlar.
Neden bunu tercih ederdiniz, görüntü olarak diğerlerinden daha güzel duruyor ama kalite olarak diğer ikisinin gerisinde kalıyor tarzı yorumlar görmüştüm.