3000 TL %75 ve üzeri klavye önerisi

Bu klavyeyi başka yerlerde de gördüm kullanıyorsan önerir misin?

Kullanmıyorum ama öneririm güzel klavye aktif olarak Aula F75 kullanıyorum onu da öneririm.

Bu klavyeyi başka yerlerde de gördüm kullanıyorsan önerir misin?

Aula F75 modelini Epomaker ile beraber ürettiler. O yüzden öneriyoruz hocam. Çoğumuz F75 kullanıyor zamanında Temu sağ olsun.

Akko 50 ve 30 serisinde PCB sorunu yasayanlar var, riskli klavyeler biraz. Kalite olarak da tersine Epomaker daha iyi.

2-3 Kişi gördüm hocam Akko kullanan gayet memnunlardı şahsen. Tabii F75'te de sorun yaşayanlar olmuş 1 yıldır kullanıyorum kola bile döküldü bana mısın demedi.

Satıcı Beymen bu arada. Öyle bir sorunda iade ya da değişim yapacaklarını düşünüyorum.

2-3 Kişi gördüm hocam Akko kullanan gayet memnunlardı şahsen. Tabii F75'te de sorun yaşayanlar olmuş 1 yıldır kullanıyorum kola bile döküldü bana mısın demedi.

Revizyon edildiyse bilmiyorum şahsen bende, AKKO bahsettiğim PCB sorununu yasayan kişilere direkt PCB bile göndermiş ki özellikle 30 serisinde yaşandı. Dediğim durum olmasa eğer beğenilirse alınabilecek bir klavye ama yinede önermiyorum ben riske girmemek amacıyla.

Epomaker HE75 ile RT80 arasında kalmıştım ama HE75’in keycapsleri hoşuma gitmedi. Değiştirmek isteseydim de toplam maliyet RT80 ile aynı fiyata gelecekti, bu yüzden RT80’i alıp geçtim.

Epomaker HE75 ile RT80 arasında kalmıştım ama HE75'in keycapsleri hoşuma gitmedi. Değiştirmek isteseydim de toplam maliyet RT80 ile aynı fiyata gelecekti, bu yüzden RT80'i alıp geçtim.

Aktif olarak kullanıyor musunuz hocam? Ben de aynı 2 model arasında kaldım. Kısa süre içerisinde sipariş vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…