3000 TL Airfryer önerisi

Ben tavsiye etmem almanı ben aldım 40dk da bir patates pişiyor zar zor ben 4 dakikada 4 tava patates kızartıyorum.
Kullandığınız airfryer'in markası nedir peki?

Hocam bende o modellere bakıyorum 9255 ile 9252 arasındaki fark nedir? Ve kaç L kapasitesi var?
9252 de wifi yok rengi siyah. Kapasiteleri aynı 4.1L. 2-3 kişiye yetecek şekilde. Benim gibi yiyenler içinde 1.5 porsiyonluk :)
Pişirme süresi nasıl?
Her şeye göre değişiyor. Patates üzerinden konuşursak kalın kesmezsen 3 patatesi max 29 dakikada kızartıyor. Bu sahurda yaptık 2 patates 26 dakikada yaptık. Sıcaklık 180 derece. 200 dereceye çıkarmadık bile aslında denemek lazım.

Bence de gereksiz saglik acisindanda zaman acisindanda.
Sağlık açısından nasıl sağlıksız oluyor anlamıyorum. Çok daha az yağ kullanıyorsun. Hem yemekte çok yağ birikmiyor hem yağdan tasarruf ediyorsun.

9252 de Wi-Fi yok rengi siyah. Kapasiteleri aynı 4.1l. 2-3 kişiye yetecek şekilde. Benim gibi yiyenler içinde 1.5 porsiyonluk :)

Her şeye göre değişiyor. Patates üzerinden konuşursak kalın kesmezsen 3 patatesi Max 29 dakikada kızartıyor. Bu sahurda yaptık 2 patates 26 dakikada yaptık. Sıcaklık 180 derece. 200 dereceye çıkarmadık bile aslında denemek lazım.

Sağlık açısından nasıl sağlıksız oluyor anlamıyorum. Çok daha az yağ kullanıyorsun. Hem yemekte çok yağ birikmiyor hem yağdan tasarruf ediyorsun.

Hocam biraz arastirirsaniz saglik acisindan ne kadar zararli oldugunu anlarsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı