KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #11 heroesberkecc dedi: Evet bulunuyor, Kendimde kullanıyorum Kredi Kartı taşımaktan kurtarıyor. Mesaj cevaplamada bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Mesajları nasıl cevaplıyorsunuz?
heroesberkecc dedi: Evet bulunuyor, Kendimde kullanıyorum Kredi Kartı taşımaktan kurtarıyor. Mesaj cevaplamada bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Mesajları nasıl cevaplıyorsunuz?
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #12 çokdüşünenbiri dedi: Hocam hangi uygulama ile kullanıyorsunuz kart ile ödemeyi? Genişletmek için tıkla... Kendi uygulamasından yaptım ama yabancı banka kartı olması gerekiyor maalesef. KBDALES dedi: Mesajları nasıl cevaplıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hem yazarak hem de sesli cevaplayabiliyorsunuz.
çokdüşünenbiri dedi: Hocam hangi uygulama ile kullanıyorsunuz kart ile ödemeyi? Genişletmek için tıkla... Kendi uygulamasından yaptım ama yabancı banka kartı olması gerekiyor maalesef. KBDALES dedi: Mesajları nasıl cevaplıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hem yazarak hem de sesli cevaplayabiliyorsunuz.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #13 heroesberkecc dedi: Kendi uygulamasından yaptım ama yabancı banka kartı olması gerekiyor maalesef. Hem yazarak hem de sesli cevaplayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yabancı banka kartından kastığınız İng gibi bankalar mi?
heroesberkecc dedi: Kendi uygulamasından yaptım ama yabancı banka kartı olması gerekiyor maalesef. Hem yazarak hem de sesli cevaplayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yabancı banka kartından kastığınız İng gibi bankalar mi?
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #14 KBDALES dedi: Yabancı banka kartından kastığınız. İng gibi bankalar mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, diğer ülkelerin bankaları gibi, UBS mesela Türkiye versiyonunda açılmamış sanırsam.
KBDALES dedi: Yabancı banka kartından kastığınız. İng gibi bankalar mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, diğer ülkelerin bankaları gibi, UBS mesela Türkiye versiyonunda açılmamış sanırsam.