VXE R1 Pro Max, bütçeni çıkarabilirsen VXE MAD R. (RGB değiller).Arkadaşlar, CPS'imi artırmak için drag click veya butterfly click yapabileceğim, kablosuz, markası düzgün olan, kaliteli bir mouse arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Not: RGB olsa iyi olur, bir de tutuş stilim palm grip. 2000 TL altı olursa iyi olur ama 3K'ya da çıkabilirim.)
Bir de CPS'imi artırmak için başka ne yapabilirim, bilen varsa söyleyebilir mi?
VXE R1 Pro Max, bütçeni çıkarabilirsen VXE MAD R. (RGB değiller).
mad r kullanmıyorum ama vxe r1 serisi ne demek fiyatlarına göre iyi değil ? o fiyatta o özellikli mouse bulmak imkansız.Ikiside iyi mouseler degil fiyatlarina gore. Malzeme kaliteleri fiyat bandindakilerden kotu. Ozellikle MAD R oldukca kotu. Ikiside fiyatinin mousesi degil.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
El boyutunuz kucukse M3s Max ve Scyrox V6 arasindan secim yapin. Buyukse M3 Pro Max alin gecin.
V
Mad r kullanmıyorum ama VXE R1 serisi ne demek fiyatlarına göre iyi değil? O fiyatta o özellikli mouse bulmak imkansız.
Kaplama ve malzeme kalitesi olarak fiyatına göre Darmoshark daha iyi. 2500₺ verilmez, bende zamanına 1700₺'ye almıştım 1700 verilir tabii ki ama 2500 asla.
@kxy hocam Darmoshark M3 Pro Max, MCHOSE L7 Pro ve Scyrox V8 arasında tercih yapmak zorunda kalsanız hangisini alırdınız?
V
Mad r kullanmıyorum ama VXE R1 serisi ne demek fiyatlarına göre iyi değil? O fiyatta o özellikli mouse bulmak imkansız.
Malzeme kalitesi ve kaplama çok önemli değildi benim için aslında. Özellikler daha çok ilgimi çekiyor.Kaplama ve malzeme kalitesi olarak fiyatına göre Darmoshark daha iyi. 2500₺ verilmez, bende zamanına 1700₺'ye almıştım 1700 verilir tabii ki ama 2500 asla.
@kxy hocam Darmoshark M3 Pro Max, MCHOSE L7 Pro ve Scyrox V8 arasında tercih yapmak zorunda kalsanız hangisini alırdınız?
Malzeme kalitesi ve kaplama çok önemli değildi benim için aslında. Özellikler daha çok ilgimi çekiyor.
Malzeme kalitesi ve kaplama çok önemli değildi benim için aslında. Özellikler daha çok ilgimi çekiyor.