3000 TL altı mouse önerisi

Bütçe
0-3000

Mr. Rynix

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, CPS'imi artırmak için drag click veya butterfly click yapabileceğim, kablosuz, markası düzgün olan, kaliteli bir mouse arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Not: RGB olsa iyi olur, bir de tutuş stilim palm grip. 2000 TL altı olursa iyi olur ama 3K'ya da çıkabilirim.)

Bir de CPS'imi artırmak için başka ne yapabilirim, bilen varsa söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, CPS'imi artırmak için drag click veya butterfly click yapabileceğim, kablosuz, markası düzgün olan, kaliteli bir mouse arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (Not: RGB olsa iyi olur, bir de tutuş stilim palm grip. 2000 TL altı olursa iyi olur ama 3K'ya da çıkabilirim.)

Bir de CPS'imi artırmak için başka ne yapabilirim, bilen varsa söyleyebilir mi?
VXE R1 Pro Max, bütçeni çıkarabilirsen VXE MAD R. (RGB değiller).

VXE R1 Pro Max, bütçeni çıkarabilirsen VXE MAD R. (RGB değiller).

Ikiside iyi mouseler degil fiyatlarina gore. Malzeme kaliteleri fiyat bandindakilerden kotu. Ozellikle MAD R oldukca kotu. Ikiside fiyatinin mousesi degil.

El boyutunuz kucukse M3s Max ve Scyrox V6 arasindan secim yapin. Buyukse M3 Pro Max alin gecin.

v
Ikiside iyi mouseler degil fiyatlarina gore. Malzeme kaliteleri fiyat bandindakilerden kotu. Ozellikle MAD R oldukca kotu. Ikiside fiyatinin mousesi degil.

El boyutunuz kucukse M3s Max ve Scyrox V6 arasindan secim yapin. Buyukse M3 Pro Max alin gecin.
mad r kullanmıyorum ama vxe r1 serisi ne demek fiyatlarına göre iyi değil ? o fiyatta o özellikli mouse bulmak imkansız.

V

Mad r kullanmıyorum ama VXE R1 serisi ne demek fiyatlarına göre iyi değil? O fiyatta o özellikli mouse bulmak imkansız.

Kaplama ve malzeme kalitesi olarak fiyatına göre Darmoshark daha iyi. 2500₺ verilmez, bende zamanına 1700₺'ye almıştım 1700 verilir tabii ki ama 2500 asla.

@kxy hocam Darmoshark M3 Pro Max, MCHOSE L7 Pro ve Scyrox V8 arasında tercih yapmak zorunda kalsanız hangisini alırdınız?

Kaplama ve malzeme kalitesi olarak fiyatına göre Darmoshark daha iyi. 2500₺ verilmez, bende zamanına 1700₺'ye almıştım 1700 verilir tabii ki ama 2500 asla.

@kxy hocam Darmoshark M3 Pro Max, MCHOSE L7 Pro ve Scyrox V8 arasında tercih yapmak zorunda kalsanız hangisini alırdınız?

Hepsi birbirine yakin mouseler kalite olarak. Darmoshark alıp gecerdim ben. M3 Pro Max'ten ziyade M3s Max daha yakin o mouselere bu arada shape ve boyut olarak. M3 Pro Max buyuk denebilecek bir mouse.

V

Mad r kullanmıyorum ama VXE R1 serisi ne demek fiyatlarına göre iyi değil? O fiyatta o özellikli mouse bulmak imkansız.

Evet iyi degil. Ayni fiyata MCHOSE L7 Pro, Darmoshark M3S Max ve M3 Pro Max, stokta oldugu zamanlar 1700TL'ye Rapoo VT9 Air gibi cok daha iyi secenekler var nasil mouse yok 😃.

Malzeme kalitesi ve kaplama çok önemli değildi benim için aslında. Özellikler daha çok ilgimi çekiyor.

Malzeme kalitesi ve kaplama çok önemli değildi benim için aslında. Özellikler daha çok ilgimi çekiyor.

Ozellik olarakta daha iyi. Darmoshark 8k hz desteklerken R1 Pro Max 4K hz destekliyor tabii bunun icin ayri satilan dongle almaniz lazim. 1k hz bile suan fazlasiyla yeterli kisaca gerek yok. Darmoshark daha iyi ve daha verimli olan PAW3950 sensor kullanirken R1 PAW3395 kullaniyor. Kisaca R1 Pro serisi almaya degmez bu butcede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı