3000 TL APU sistem toplamak

Bütçe
3000
2x8GB RAM zaten.
APU düşük fiyat için mantıklıdır.

2x8GB RAM zaten.

Evet hocam fark ettim, kasayi biraz daha uygun bir şeyle değiştirip alacağım. Çok teşekkürler. APU lamak mantıklı mı sizce? Yoksa o fiyata RX570'li sistem mi daha mantıklı olur?

Bende dün şöyle bir sistem topladım iyi mi pek karar veremedim ryzen 3 3200g msı b450m Max pro adata 8*2 ram adata 280 GB ssd Corsair 450w gameboster 36005b kasasını seçtim iyi midir sizde fazla oyun oynamıyorum işten güçten bu beni idare eder mi

Kasayı değiştirin ve PSU'yu 550W yapın. Kasa olarak önerim Corsair markasındandır.

Fiyat olarak ne kadar tuttu peki sistem fena gözükmüyor oyun bile oynuyabilirsiniz LOL CS:GO tarzı Valorant ETS 2.

3065 lira tuttu tek tek aldım N11 Gittigidiyor falan.

Başlangıç için iyi değil midir.

Hayırlı olsun güle güle kullan 450W yeterli fazlasıyla o sisteme Corsair PSU'da okadar kötü degil idare ettirir seni kasa hakkında pek bir bilgim yok.
Sistemin yükte 250 300W arası harcar senin PSU idare eder oldugu için 400W 12V kanalında veriyordur ekran kartı bile takabilirsin ilerde sorun olcagını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…