Herkese merhaba. Yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve bütçem düşük olduğu için APU sistem tercih ettim. Sistemi ders ve oyun amaçlı kullanacağım. Oyunlarda yüksek grafikten ziyade performansa önem veririm. Sizce nasıl bir sistem?
Not: Bütçem kısıtlı olduğu için 1x8 GB RAM alacağım ve sonradan bir tane daha alıp 2x8=16 GB yapacağım. APU Dual Channel performans farkını bende biliyorum.
3400G'ye ekstra para vermenize gerek yok, onun yerine ileri zamanda işlemci güncelleyip ekran kartı alırsınız. Böyle çok daha iyi, o Kasa kalitesiz üstelik.
Monitör forumda önerilmiyor,
SSD kronik sorunlu, okuma yazma sağlık vs,
Kasanın hava alacak yeri yok, mesh bir kasa tercih edin.
Evet Dual channel fark yaratacaktır, en kısa zamanda 8x2 yapmaya bakın.
Herkese merhaba. Yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve bütçem düşük olduğu için APU sistem tercih ettim. Sistemi ders ve oyun amaçlı kullanacağım. Oyunlarda yüksek grafikten ziyade performansa önem veririm. Sizce nasıl bir sistem?
Not: Bütçem kısıtlı olduğu için 1x8 GB RAM alacağım ve sonradan bir tane daha alıp 2x8=16 GB yapacağım. APU Dual Channel performans farkını bende biliyorum.
O SSD kronik sorunlu. Kingston A400 veya WD tercih edin. Monitör kalitesiz. Acer EK220QABI almanız çok daha mantıklı. O kasayı önermiyorum. PSU yeri üstte, mesh değil vs. Geri kalanı alınabilir.