3000 TL arası monitör önerisi

Bütçe
2999
Makaleler
2
Oyun, dizi ve Photoshop gibi şeylerle ilgilendiğim için bu özelliklerde bana en uygun monitörü önerebilir misiniz? Oynadığım oyun Valorant ve öyle 1 ms gibi şeylere ihtiyacım pek yok çünkü profesyonel oynamıyorum. Canlı renk göstermesi benim için önemli. Büyük ekran olursa 27 harika olur.

şu ürünler nasıl?
asus
viewsonic
samsung

Son düzenleme:
PC özelliklerin nedir?

IPS olan hemen hemen bütün monitörleri alabilirsiniz. 1080p 27 inç biraz rahatsız edebilir ama.

Bütçe max ne kadar olur?

İyi günler, Valorant, CS:GO, Fortnite gibi FPS oyunları oynayacaksan 27 inç pek önermem. Bunun sebebi ekran ne kadar büyük olursa rekabetçi oyunlarda sana o kadar sorum çıkarır. Zaten e-sporculara bakarsan hepsinin en fazla 24 inç monitör kullandığını görebilirsin. Ayrıca düşük Hz olup 1ms gibi olan monitörler bence gayet güzel. Size şu modelleri önerebilirim:

1- https://www.amazon.com.tr/MSI-MP241...ocphy=9056728&hvtargid=pla-1729849947243&th=1

2- Msi Optix G241vc 23.6" 75 Hz Gaming Monitor Curved Fhd Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Teşekkür ederim yardımlarınız ve önerileriniz için önerilerinizden birisini satın alacağım. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…