3000 TL bandında çevresel ses almayan mikrofon önerisi

Rowing

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, aktif olarak Behringer C1 condenser mikrofon ve Behringer UMC22 ses kartı kullanıyorum. Yakın zamana kadar memnundum, müzik yaptığım zamanlarda işimi görüyordu. Ancak oyun oynadığım esnalarda çok fazla dip ses alıyor ve bu da insanların dikkatini dağıtabiliyor.
Yakın zamanda büyük bir roleplay sunucusu için başvurum onaylandı ve mülakatlarına girdim. Bu süreçte mikrofonumun çok fazla çevresel ses topladığını ve bunun sıkıntı yaratabileceğini söylediler. Zaten ben de bunu düşündüğüm için mikrofonumu değiştirmeye karar verdim.
3000 TL bandında bir mikrofon almayı düşünüyorum (100-200 TL gibi cüzi farkları karşılayabilirim). Çok fazla dip ses toplamasını istemiyorum. Araştırmalarım ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle birkaç model buldum, ancak mikrofondan çok anlamıyorum. Bu yüzden sizin tavsiyelerinize göre alacağım. Mümkünse elime hızlı ulaşabilecek bir model önerirseniz çok sevinirim.

Tripotlu olması her zaman avantajdır.

Hocam tripot bende bulunuyor o yüzden tripot olan versiyonunu atmadım.

A6 iyidir hocam. Ses testlerine incelemelerine bakabilirsiniz.

Hocam Beymen üzerinde 3500 TL'ye A8 modeli bulunuyor. 2500 TL'ye de a6v modeli bulunuyor. Aralarında çok büyük bir olur mu sizce? Fiyattan mı tasarruf edeyim yoksa kaliteli mi alayım?

Hocam Beymen üzerinde 3500 TL'ye A8 modeli bulunuyor. 2500 TL'ye de a6v modeli bulunuyor. Aralarında çok büyük bir olur mu sizce? Fiyattan mı tasarruf edeyim yoksa kaliteli mi alayım?

Hocam A8 driver olarak da kalite olarak da daha iyi. Alabiliyorsanız onu alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı