gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 828 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 3000 TL bütçem var Xbox Series S veya DS5 almayı düşünüyorum fakat ben Rocket League ve FIFA pes falan oynarım en fazla. Bu kadar para vermek mantıklı olur mu? Hangi marka kol alınmalı?
3000 TL bütçem var Xbox Series S veya DS5 almayı düşünüyorum fakat ben Rocket League ve FIFA pes falan oynarım en fazla. Bu kadar para vermek mantıklı olur mu? Hangi marka kol alınmalı?
sormaksizin Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 987 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Gulikit KK3 Maxa ve Vader 3 Pro'ya bakalbilirsiniz. Bana da @DMN hocam onermisti. Amazon.com.tr Flydigi VADER 4 Pro oyun kolu kuvvet geribildirim altı eksenli RGB özelleÅtirmek oyun denetleyicisi çok destek PC/NS/mobil/TV - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hangisi size daha uygunsa.
Gulikit KK3 Maxa ve Vader 3 Pro'ya bakalbilirsiniz. Bana da @DMN hocam onermisti. Amazon.com.tr Flydigi VADER 4 Pro oyun kolu kuvvet geribildirim altı eksenli RGB özelleÅtirmek oyun denetleyicisi çok destek PC/NS/mobil/TV - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Hangisi size daha uygunsa.