3000 TL bilgisayar toplama

Benim sistemim şu an i3 2100, ekran kartı yok, Esonic H61 anakart var ve 8 GB 800 mghz RAM var galiba, sistemi değiştireceğim i7 3770 RX 580 16 GB RAM ve oyun için 480GB SATA 3 SSD alacağım yapacağım PSU arttırmasam olur mu? Parçaları değiştirince driver yüklemekten baska yapmam gereken bir şey var mı? WattMan hatası diye bir şey varmış o olur mu? Farklı ekran kartı almam gerekir mi? Ekran kartını RX 580 seçmemin sebebi i7 3770le darboğaz pek yapmıyor ondan seçtim.

Hocam i7 3770 gereksiz pahalı satılıyor. Konu açmayı biliyorsanız "Bilgisayar toplama" adında konu açın ve @A1peren yazarak beni etiketleyin. Size gerekli tüm parçaların linklerini atarak ne yapacağınız konusunda yardımcı olurum.

Teşekkür ederim birazdan açarım anakart değiştirmeye bütçem olmadığı için i7 3770 Seçtim.

Benim bulduğum i7 3770 2200 lira gibi bir fiyata satiliyordu.

Size uygun bir ton işlemci önerebilirim 1155 pin için. Konu açıldığında daha detaylı konuşuruz.

Çok gereksiz pahalı mesela.

Acıyorum simdi yazdığım mesajı kopyalacağım bakarsiniz.

Size uygun bir ton işlemci önerebilirim 1155 pin için. Konu açıldığında daha detaylı konuşuruz.

Çok gereksiz pahalı mesela.

Etiketledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…