3000 TL Bilgisayar Toplama

Skopje

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar ben bilişim bölümünde okuyorum ve işlemci de benim için ekran kartı kadar önemli. İntel ve Nvidia istiyorum. Yazdığım gibi bütçem 3000 TL. İşlemci olarak i5 7500 ekran kartı olarak 1050 ti 4 GB modelini düşünüyorum. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Intel kullanan arkadaşlarım çok memnun fakat Ryzen kullanan arkadaşım memnun olmadığını söyledi ben de bu yüzden Intel'e yöneldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kişi kötü dediği için tüm Ryzen işlemciler kötü olmaz ki. Şu an tüm Technopat Ryzen serisine döndü. İleriye dönük bir sistem istiyorsan Ryzen öneririm. Hem fiyat uygun hem de diğer bileşenleri biraz daha artırabilirsin.

İşlemciyi Ryzen yap Gtx 1060 yaparsın kartı. Tahminimce sistem oyun odaklı.

Ryzen;
Intel;

Ryzen'den alacağınız performans daha yüksek olucaktır, Ryzen 3 olmasına bakmayınız 4 Çekirdek ve 4 Sanal izleği mevcut o yüzden gözünüz arkada kalmasın benchmark testlerine bakabilirsiniz. Önerim Ryzen'dir.

Daha çok render odaklı olacağı için sistemimin intel olmasını istiyorum. Ssd de önerinin var mıdır pek anlamıyorum ben bu işlerden

SSD olarak Samsung 850 Evo 250Gb SSD kullanabilirsin. İyi bir F/P ürünüdür.

Daha çok render odaklı olacağı için sistemimin Intel olmasını istiyorum.

Render odaklı istiyorsanız Ryzen işlemcilere bakacaksınız. Hiç incelemelerine göz gezdirmediniz herhalde, çünkü Ryzen işlemciler Intel muadillerine çoklu çekirdek isteyen işlerde (render) resmen fark atmakta.

Neden bu kadar önyargılısınız anlayamıyorum. Technopat'ın yaptığı Ryzen incelemelerine bakmanızı öneririm. Orada her şey detaylıca açıklanıyor belki önyargınızı kırılabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…