Selamlar arkadaşlar ben bilişim bölümünde okuyorum ve işlemci de benim için ekran kartı kadar önemli. İntel ve Nvidia istiyorum. Yazdığım gibi bütçem 3000 TL. İşlemci olarak i5 7500 ekran kartı olarak 1050 ti 4 GB modelini düşünüyorum. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
Bir kişi kötü dediği için tüm Ryzen işlemciler kötü olmaz ki. Şu an tüm Technopat Ryzen serisine döndü. İleriye dönük bir sistem istiyorsan Ryzen öneririm. Hem fiyat uygun hem de diğer bileşenleri biraz daha artırabilirsin.
Ryzen'den alacağınız performans daha yüksek olucaktır, Ryzen 3 olmasına bakmayınız 4 Çekirdek ve 4 Sanal izleği mevcut o yüzden gözünüz arkada kalmasın benchmark testlerine bakabilirsiniz. Önerim Ryzen'dir.
Ryzen'den alacağınız performans daha yüksek olucaktır, Ryzen 3 olmasına bakmayınız 4 Çekirdek ve 4 Sanal izleği mevcut o yüzden gözünüz arkada kalmasın benchmark testlerine bakabilirsiniz. Önerim Ryzen'dir.
Render odaklı istiyorsanız Ryzen işlemcilere bakacaksınız. Hiç incelemelerine göz gezdirmediniz herhalde, çünkü Ryzen işlemciler Intel muadillerine çoklu çekirdek isteyen işlerde (render) resmen fark atmakta.
Neden bu kadar önyargılısınız anlayamıyorum. Technopat'ın yaptığı Ryzen incelemelerine bakmanızı öneririm. Orada her şey detaylıca açıklanıyor belki önyargınızı kırılabilirler.