3000 TL bilgisayar toplamak

Penthos Music

Centipat
Daha fazla  
Bugün 2 adet bilgisayarcıya gittim bundan önceden çok bilgisayarcıya gittim hepsi ekran kartsız (APU) sistem olmaz diyor. Zaten bütçem düşük ekran kartlı toplamak istersem RAM olarak düşük seviye alırım yani 4 GB gibi kendim toplamak istiyorum the godfather güvenmiyor (kargocuların taşıma şeklini) bilgisayarcılar da ekran kartsız PC olur mu diyorlar sizce ne yapmalıyım?

APU sistem alabilirsiniz neden olmasın?

Önerilerim:

Bence, 3000'i nasıl topladıysan bekle biraz daha üstüne koy hem dolar düşüşe geçecek. Hem de almışken iyi bir sistem al 3K'lık sistem seni mutsuz edecektir.

Bilgisayarcıları boş verin zaten o bütçede ancak RX 550 ekran kartlı toplanır o da APU'dan bile kötü sayılır. İnternetten almanız dışın da başka çareniz yok gibi vatan da da yani Everest PSU2lu dandik zor toplanır.

Hocam adamlar kendi bildiklerinden vazgeçiremiyorum inatla ekran kartlı PC toplayacaklar sizin attığınız linklerdeki birinci olana bakmıştım ikinciye de bakacağım sağ olun

450.
Neden dolar düşecek hocam? Eğer öyleyse gerçekten sevinirim.

Hocam vallahi hepimiz seviniriz, 2021 ortasına gittikçe dolar düşecek gözüküyor, detayları çok uzun lakin kesin cümleler kullandığıma bakma her an bir gelişme yaşanır, işler değişir. Bende araştırmalarım, borsacılar ve kalifiye yatırımcılardan öğrendiğim kadarı ile konuşuyorum.

Bence, 3000'i nasıl topladıysan bekle biraz daha üstüne koy hem dolar düşüşe geçecek. Hem de almışken iyi bir sistem al 3K'lık sistem seni mutsuz edecektir.

Hocam the Godfather'ı (babamı) zor ikna ettim zaten artık bir şeyler alayım CS:GO Witcher 2 l. A noire LoL ETS 2 gibi oyunları oynuyorum yanı çok özellikli bir şey almazdı babam zaten eğitim en ön planda olduğu için
Ortalama kaç günde gelir hocam
Yazıyormuş kusura bakmayın 3 günmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…