3000 TL bilgisayarda kullanmak için kulaklık önerisi

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Genelde oyun kulaklığı kullanan biriyim ama dip ses vs. gibi problemlerden bir türlü alışamadım. Bütçem 2-3K arası değişiyor. Yazın çok terletmeyecek müzikte vs. iyi performans verecek bir kulaklık arıyorum. Tabii oyunlarda o atmosferi güzel hissettirecek olması da önemli. Sizce hangi kulaklık iyidir? Kablosuz olması tercihimdir bu arada.

JBL quantum 800 gördüm kablosuz ve hi-res bir de JBL sonuçta ses markası. Sizce bu nasıldır? Öbür yandan Corsair HS80 düşünebilirim ya da blackshark V2 Pro vs. bunlar aklımda ama sizce oyun kulaklığı yerine bu JBL gibi markalar daha mı tatmin eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blackshark V2 Pro en iyi seçenek gibi gözüküyor. Pedleri sünger olduğu için deri kadar terletmez ve hem kablosuz hem de pil kalitesi çok iyi batarya hemen ölmez. Üstelik oyun harici aktivitelerde diğer kulaklıklar kadar iyi bir performans sunuyor. Ses kalitesi gayet iyi. Tek eksisi konsol performansı.

Ya yabancı kanallarda HS80, V2 PRO ve Arctis 9 u karşılaştırdıklarında mikrofon açık ara HS80 de çok iyi ve ses deneyimlerini söyledikleri zaman HS80 in sesini daha doğal bulduklarını söylüyorlar. Ama ne bileyim V2 Pro daha iyi diye düşünüyordum o triforce 12-28 khz sürücülerle. O yüzden ne yapacağımı bilemedim hocam. Mikrofon tabii ki önemli ama V2 Pro'daki de bana yeter ama ses kalitesi olarak HS80 i daha öne tutmaları kafamı karıştırıyor.

Ya yabancı kanallarda HS80, V2 PRO ve Arctis 9 u karşılaştırdıklarında mikrofon açık ara HS80 de çok iyi ve ses deneyimlerini söyledikleri zaman HS80 in sesini daha doğal bulduklarını söylüyorlar.
HS80 ses doğruluğu konusunda daha başarılı olabilir ancak ses yalıtımı çok kötü ve tiz doğruluğunda çok geride kalıyor. Yani aslına bakarsanız, HS80 daha iyi ses verebilir fakat V2 Pro kadar istikrara sahip değil. Mikrofonda açık ara HS80 öndedir ama V2 Pro'nun mikrofonu da yetersiz değil. Üstelik, V2 Pro'nun mikrofonu tamamen ayarlanabilir yani kıvrılabilir ve çıkarılabilir.
V2 Pro daha iyi diye düşünüyordum o triforce 12-28 khz sürücülerle.
Ses kalitesi olarak tabiiki V2 Pro önde. Yukarıda dediğiim gibi kağıt üstünde HS80 önde olabilir ancak istikrarsız bir performansa sahip.

Razer Opus şuanki konuştuklarımızın hepsinden çok daha iyi. En son baktığımda 3400TL civarıydı indirime girmiş. Razer Opus RZ04-02490101-R3M1 THX Sertifikalı Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Ancak mikrofonu yok.
Diğer önerim de bulabilirseniz HyperX Cloud Alpha Wireless ancak pedleri deri HyperX desteğine bir sorun isterseniz kumaş padler gönderebiliyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…