3000 TL bütçe ile 2. el Excalibur monitör alınır mı?

Bütçe
2750TL - 3000TL
Daha fazla  
Monitör
Excalibur
Arkadaşlar selam, 2. el monitör almayı düşünüyorum. Sebebiyse 0 monitörlerin pahalı olması. Excalibur monitör parasına marka ama daha eski ürünler var. Kafamı karıştıran nokta su. Eski monitörler gerçekten eski bir ayağı çukurda diyebilirim. İyi bir marka monitör almaya kalksam neredeyse 0 fiyatına geliyor. 27 inch boyutu da düşünüyorum. Genelde tasarım, hikayeli ve simülasyon oyunlarında kullanacağım. Excalibur sorma sebebim de şu anki monitörümün 9 yıllık Casper marka monitör olması. Rampage gibi markalarında monitörleri mevcut ama daha önce bu markanın monitörünü kullanmadığım için çok sıcak bakmıyorum. Önerileriniz nelerdir? Bütçenin arttır şunu al veya bunu al demeyin. Bütçem olsa daha iyisine bakarım . Bir de birçok konuda Excalibur monitörler alınmaz yazılmış ama kimse doğru düzgün sorunlarını belirlemiş. Bir konuda ghosting sorunu var denilmiş ama modeli belli değil. Kullanan veya daha önce kullanmış arkadaşlar da kendi yorumlarını belirtirse sevinirim. İyi sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…