3000 TL Bütçe ile hangi klavye alınmalı?

Bütçe
3000

JCDenton

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Elimde var olan Membran klavyeden mekanik klavyeye geçiş yapmak istiyorum. İnternet üzerinde yaptığım araştırmalar sonucunda hoşuma giden ve topluluk tarafından da kabul görmüş belli başlı klavyeler arasında kararsız kaldım. Klavyeyi kullanım oranım çoğunlukla oyun olacak, geri kalan oranda ise kodlama ve CAD vb. programlar kullanacağım. Corsair markası bilindik markası ve herhangi bir problem durumunda karşımda yetkili bir kişiyi bulabileceğimi düşündüğüm bir marka olduğu için en sıcak baktığım klavye modeli Corsair K60 RGB Pro modeli oldu. Biraz daha internet üzerinde gezinmem sonucunda bazı arkadaşların Custom Klavye türlerini daha çok önerdiklerini gördüm ve Amazon üzerinden iki model gözüme çarptı hem dış görünüş olarak hemde ses olarak güzel buldum.

Bunlarda biri AJAZZ AK992 ilgimi çekme sebebi güzel renkler, güzel ses, Ses Knobuna sahip olması, bağlantı seçenekleri ve fiyatı ama internet üzerinde araştırdığım kadarı ile anti-ghosting özelliği bulunmamakta.

Diğer bir seçenek ise

AJAZZ AK820 Bu modelin ise kompakt tasarımı ve dış görünüşü açısında hoşuma giden yanları var internet üzerinde çok fazla bilgi bulamadım. Daha çok pro modeli hakkında yazılar ve videolar bulunuyordu.

AKKO 3108 Bu klavyeyi de merak ediyorum.

Bu klavyeleri kullanan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilirler mi? Eğer öneriler var ise 3000 TL sınırına kadar klavye önerilerine açığım. (Önereceğiniz klavyelerde numpad olursa sevinirim eğer olmaz ise bile en azından TKL tercihimdir)

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Alloy Origins bunu önerebilirim. Ben %65'lik versiyonunu kullanıyorum memnunum.
Eğer bütçeyi birazcık arttırabilirsen bu klavyeyi alman daha mantıklı olur bence.
Steelseries Apex 5
HyperX Alloy serisi benimde gözüme çarptı ama zaten Corsair'in kulaklığını kullandığım için Yazılım kalabalığı olmasın diye gözden çıkarmıştım ama tekrar değerlendirebilirim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı