3000 TL bütçe PC toplama

somoncum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bir sitede gördüğüm bir sisteme çok kafamız takıldı indirim de hala devam ediyor.
İçerisinde şunlar var:
AMD Ryzen 5 1600 12NM.
ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 Super 4 GB.
ASUS B450M Dragon 4400MHz (O. C. )
Adata XPG Gammix D30 8 GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16.
James Donkey JD240.
Gamepower Aether 500W +80 Dahili PSU'lu 1x120MM ARGB.

Bu hazır toplanmış sistemin şu anki güncel fiyatı 3000 TL akşam gibi siparişi verilecek. Eğer sizin de bunun gibi sistem önerisi varsa lütfen belirtiniz bütçe üstünü fazla abartılmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Kasa+Psu hariç güzel aslında. Ekran kartı soğutması çok iyi değil ama kartın TDP değeri de düşük zaten. Sıcak çalışacaktır ama problem olmayacaktır diye düşünüyorum.

Ama sadece PSU'dan dolayı bile o bilgisayar alınmaz. Superior Bronze sistemde kasa değiştirme seçeneklerindeki, diğer seçenekler de bunun kadar kötü. Ben olsam almazdım.

Baktığım videolar da 75 dereceye kadar çıkmış bi kaç oyunda onun haricinde sistem iyide işte senin demenle power supply pek güvence vermiyorum ama bronz sertifikası var kasa yönünde de gamepower ve frispy markası var başka bişey yok :/

Baktığım videolar da 75 dereceye kadar çıkmış bi kaç oyunda onun haricinde sistem iyide işte senin demenle power supply pek güvence vermiyorum ama bronz sertifikası var kasa yönünde de gamepower ve frispy markası var başka bişey yok :/

80+, Bronze Silver,Gold,Platinium bunlar sadece verimlilikle alakalı olan şeylerdir. Sisteme verilen gücün, şebekeden çekilen güce oranıdır. Ekipman kalitesi ile en ufak bir ilişkisi yoktur. Gamepower ürününe sistem emanet edilmez. Sistemi alırsın, bir elektrik kesintisinde, gerilim düşmesinde veya yükselmesinde tüm ekipmanlarının kül olduğunu görebilirsin Allah korusun.

İtopya bugün şu kampanyayı başlattı dikkate almanızı öneririm :

4 Şubat / 25 Nisan tarihleri arasında RX 5500 XT model ekran kartı alana; Resident Evil 3, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint ve 3 Aylık Xbox Game Pass for PC hediyedir.

İki oyunun ederi zaten 500 ,600 tl buda sizin o kadar kâra geçmeniz anlamına geliyor.

Bişey daha keşfettim acaba 1650 süper yerine RX 580 koysammı hem çift fanlı hemde 200tl daha uygun ?

Rx580'in TDP değeri 1650S'in neredeyse iki katı. Yani neredeyse 2 kat daha fazla ısı yayıyor. Bu yüzden o karttaki 2 fan, 1650s'teki tek fanla aynı işi yapıyor. İkisi de hemen hemen aynı sıcaklıklarda çalışacaklardır. Fakat 1650S çok daha performanslı olacaktır.

ASUS Phoenix GTX 1650 Super 4G
ASUS DUAL RX580 4G
şimdi arasında 200 tl var ayrıca ısısı sanki videolara baktığımda rx 580 daha iyi termal ısı var gibi ama evet normalde rx 580 5 derece daha fazla ısınması gerek tek fanlı super karşı anca bunu asus tasarlayıp yapınca baya dereceler iniyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı