3000 TL bütçede Gaming klavye önerisi. 200 TL oynama olabilir. Mümkünse İncehesap'ta bulunan bir klavye olsun.
Steelseries Apex 3 alabilirsin. Kalitesi dokusu hissiyatı çok premium aynı zamanda kendimde kullanıyorum.3000 TL bütçede Gaming klavye önerisi. 200 TL oynama olabilir. Mümkünse İncehesap'ta bulunan bir klavye olsun.
SteelSeries Apex 3 alabilirsin. Kalitesi dokusu hissiyatı çok premium aynı zamanda kendimde kullanıyorum.
Ben kullanıyorum mekanik vardı onu sattım üste para koydum aldım hiç rahatsız edici değil ve gayet kaliteli.3000 TL verip membran klavye mi alsın![]()
![]()
MageGee Captain75 82 Tuş Kablosuz Manyetik CNC RGB Hot-Swap Gasket Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kulaklıklarda çok bilgim yok hocam, yeni konu açarsanız forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.Teşekkürler hocam. Mümkünse 2500 TL civarında önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Yine İncehesap'ta.
Ben kullanıyorum mekanik vardı onu sattım üste para koydum aldım hiç rahatsız edici değil ve gayet kaliteli.![]()
Tamamdır.Kulaklıklarda çok bilgim yok hocam, yeni konu açarsanız forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.