3000 TL bütçeyle Fifine H6 alınır mı?

faikpkr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık arayışındayım. Şu anki kulaklığım küçükken ışıklı falan diye aldığım vooka diye bir markanın kulaklığı ama artık bozuldu ben de yeni kulaklık araştırıyordum ve bu Fifine H6 kulaklığını gördüm. Sizce iyi bir kulaklık mı? 1 ay önce falan da Razer BlackShark v2X almayı düşünüyordum fakat ses kartının olmaması sebebiyle vazgeçtim. Bir de forumlarda insanlar sesinin az çıktığını söylemişler. Öbürkü tercihim de HyperX Cloud 3'tü fakat HP üretimine geçtikten sonra insanlar önermiyor ben de kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? 3000TL bütçem var.

Arkadaşlar yakın zamanda kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık arayışındayım. Şu anki kulaklığım küçükken ışıklı falan diye aldığım vooka diye bir markanın kulaklığı ama artık bozuldu ben de yeni kulaklık araştırıyordum ve bu Fifine H6 kulaklığını gördüm. Sizce iyi bir kulaklık mı? 1 ay önce falan da Razer BlackShark v2X almayı düşünüyordum fakat ses kartının olmaması sebebiyle vazgeçtim. Bir de forumlarda insanlar sesinin az çıktığını söylemişler. Öbürkü tercihim de HyperX Cloud 3'tü fakat HP üretimine geçtikten sonra insanlar önermiyor ben de kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım? 3000TL bütçem var.

Kesinlikle alınır mikrofon kalitesi olsun ses kalitesi olsun v2Xden çok daha iyi bir kulaklık Cloud 3 bende önermem sorunları çok olan bir kulaklık ses cızırtıları sesin robotikleşmesi dip ses HP'ye geçtikten sonra alınmaz olan kulaklıklardır Cloud'lar benim için Fifine'ni öneririm kendim de H9 modelini kullanıyorum.

Kesinlikle alınır mikrofon kalitesi olsun ses kalitesi olsun v2xden çok daha iyi bir kulaklık Cloud 3 bende önermem sorunları çok olan bir kulaklık ses cızırtıları sesin robotikleşmesi dip ses HP'ye geçtikten sonra alınmaz olan kulaklıklardır Cloud'lar benim için Fifine'ni öneririm kendim de H9 modelini kullanıyorum.

Kk bir de sana şey soracağım bu wraithesprotsda yeni 3 tane kulaklık çıkmış kulak üstü ve kablosuz ve hepside benim bütçemde sence onlar nasıldır isimleri fantech harmony Pro ATK hermucy ı ve big big won Pro sence bunlar nasıldır sonra bir de şey soracağım sence Fifine H6 mı yoksa H9 mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı