3000 TL Çamaşır Makinesi Önerisi

darkiroNNN

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun yıllardır kullandığımız Arçelik marka çamaşır makinemiz hakkın rahmetine kavuştu. Biz de yeni bir makine arayışındayız. 3000 TL'yi çok aşmayacak şekilde, uzun ömürlü, eğer kurutması olursa güzel olur fakat çok şart değil. Bu kriterlerde, güzel bir çamaşır makinesi öneriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Miele son zamanlarda duyduğum bir marka. Kullanmadım fakat araştırmanı öneririm, baktığım yorumlarda tavsiye edilen marka/modeller arasında.

Miele son zamanlarda duyduğum bir marka. Kullanmadım fakat araştırmanı öneririm, baktığım yorumlarda tavsiye edilen marka/modeller arasında.
Aman diyim kral o fiyatlar nedir öyle. En düşüğü 5.690 TL ve indirimli hali bu.

Kurutmalı kullandınızmı veya duydunuzmu bilmiyorum. Bundan 3 sene önce kurutmalı bir çamaşır makinesi kullandım lanet ettim bilginiz olsun. Kurutmalılar aşırı derecede kırıştırıyor ve ütünün başında belki 3 kat zaman harcıyorsunuz. He belki 3 senede yenilik getirip düzeltmişlerdir. Onun haricinde benim beyaz eşyada değişmeyeceğim 3 marka PHILIPS,BOSCH,SIEMENS'dir. Bu markaları alıpta pek sıkıntı yaşayan duymadım. İndirimli dönemlerinde bahsettiğiniz fiyatlarda ürünlerini bulmak mümkün. Kaç kiloluk almayı düşünüyorsunuz onuda bilmiyorum gerçi.

Teşekkürler. Daha önce hiç kurutmalı makine kullanmadık. Sanırım 9-10 KG bize yetecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…