Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı yeniledim değişmediğim sadece kasa ve PSU kaldı. 3000TL civarında ön tarafı mesh bir kasa arıyorum. İşlemci soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 Digital modelini kullanmayı düşünüyorum. Geniş ferah bir kasa arıyorum. Ön panelinde Type-C olması tercihimdir.
inventus.com.tr
inventus.com.tr
Biraz araştırdım ve aklımda bu 2 ürünü almak var. Bu fiyat bandında şunu alırsan daha iyi olur şeklinde bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca mevcut PSU'yu yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum modelini de ekliyorum sizce bunu da değişmem gerekir mi? R5 7500F ve 4060 ile kullanacağım.
akortek.com
PHANTEKS XT PRO H-XT523P1_BK01, ATX Tempered Glass 1x120mm Fan, Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS XT PRO H-XT523P1_BK01, ATX Tempered Glass 1x120mm Fan, Siyah Kasa
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı
Biraz araştırdım ve aklımda bu 2 ürünü almak var. Bu fiyat bandında şunu alırsan daha iyi olur şeklinde bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca mevcut PSU'yu yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum modelini de ekliyorum sizce bunu da değişmem gerekir mi? R5 7500F ve 4060 ile kullanacağım.
High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı
High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Üst Performans Masaüstü Bilgisayarınız için 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı