R raige Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:01 #1 Merhaba 3000 TL bütçe civarında TKL klavye arıyorum. Bu bütçenin üzerine bir 500 daha çıkabilirim. Manyetik switch olursa güzel olur. Aklımdan GameRaider K1 HE klavyesini almak geçiyor. Aynı bu tarz daha iyi bir klavye önerileriniz varsa bekliyorum.
Merhaba 3000 TL bütçe civarında TKL klavye arıyorum. Bu bütçenin üzerine bir 500 daha çıkabilirim. Manyetik switch olursa güzel olur. Aklımdan GameRaider K1 HE klavyesini almak geçiyor. Aynı bu tarz daha iyi bir klavye önerileriniz varsa bekliyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.569 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Salı 11:38 #2 MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr