Scyrox V8 al. Düşünme bile.
Fantech Helios 2 Pro tercih ederdim ben olsam.
Neden onu almalıyız? Shape olaraksa eyvallah ama onun dışı onu öne çıkaran bir özellik pek yok.
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse
MCHOSE A7 Serisi, yüksek performanslı oyun ve verimli ofis kullanımı için tasarlanmış birinci sınıf bir kablosuz oyun mouse’udur.www.gaming.gen.tr
Bu farelerden birini almayı düşünüyorum hangi mouse hakkında bilgi sahibisiniz kullanan var mı? Sıkıntı yaşayan var mı?
Eskiden G502 ve Aerox 5 kullanıyordum.
Çünkü en iyi donanımlara sahip ve çok hafif.Fantech Helios 2 Pro tercih ederdim ben olsam.
Neden onu almalıyız? Shape olaraksa eyvallah ama onun dışı onu öne çıkaran bir özellik pek yok.
Bir kere sensörü daha kötü.Fantech Helios 2 Pro tercih ederdim ben olsam.
ogm claw tutuş falan değil dümdüz palm grip. Scyrox v8 bu fiyat bandında en iyi claw grip mouse.Scyrox V8 veya rk M3 arasından birisini alabilirsin.
Helios 2 Pro s in shape i daha çok palma yatkın hocam. Konu sahibi tam claw tutuyor ise zorlanabilir.
Ayrıca ergonomik istiyor isen bunu alabilirsin. Şekline fazla takılma çünkü tam ergonomik değil ve claw tutuş tipine de kısmen uygun.
WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr
Pahalı gelirse İyzico ve Parolapara kampanyasını kullanarak alabilirsin.
Çünkü en iyi donanımlara sahip ve çok hafif.
Bence daha hafif olması daha iyi. Ayrıca Scyroxun plastiği kötü değil. Gayet kaliteli bir plastiği var.Hafiflik zaten attığı tüm mouseler için geçerli. Donanım olarak 3395 ve 3950 aynı hemen hemen hatta 3395 daha stabil bence. Malzeme kalitesi olarak da Fantech daha iyi. V8 sırf shape ile öne geçiyor ama el boyutuna göre Fantech de tercih edebilir.
Ogm claw tutuş falan değil dümdüz palm grip. Scyrox V8 bu fiyat bandında en iyi claw grip mouse.
Bence daha hafif olması daha iyi. Ayrıca Scyrox'un plastiği kötü değil. Gayet kaliteli bir plastiği var.
Claw grip isteyen birine palm mouse önermek saçma.Hocam fareler tabii ki de belli eller için daha iyi olabiliyor ama çoğunlukla ergo alınmadığı sürece benzer rahatlık da oluyorlar. Ogm palm için ama ergo olarak aşırı ergo değil. Zaten arkadaş önceden 502 gibi bir mouse kullanmış yabancı gelmeyecektir, her şeyi kağıt üstüne göre yorumlamak yanlış diye düşünüyorum.
Sycrox kötü dediğim yer varsa dediğinizde haklısınız.Nasıl daha hafif olması daha iyiyse malzeme kalitesininde daha iyi olması daha iyi.