M Mustafa POYRAZ Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Merhaba, maksimum 3000 TL ile bıçak almak istiyorum. Dmarket, Skinport ve ByNoGame'den bakıyorum ara sıra. Avcı ya da Pala bıçağı var zaten bu fiyatlarda Ultraviolet olan ikisinde de hoşuma gitti. Site ya da bıçak önerisi olan var mı?
Merhaba, maksimum 3000 TL ile bıçak almak istiyorum. Dmarket, Skinport ve ByNoGame'den bakıyorum ara sıra. Avcı ya da Pala bıçağı var zaten bu fiyatlarda Ultraviolet olan ikisinde de hoşuma gitti. Site ya da bıçak önerisi olan var mı?
AWCİİ Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Black Laminate çok güzel bence. Bowie veya Hunter.
M Mustafa POYRAZ Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 AWCİİ dedi: Black Laminate çok güzel bence. Bowie veya Hunter. Genişletmek için tıkla... Eve geçince bakacağım peki site olarak yazdıklarım haricinde var mı?
AWCİİ dedi: Black Laminate çok güzel bence. Bowie veya Hunter. Genişletmek için tıkla... Eve geçince bakacağım peki site olarak yazdıklarım haricinde var mı?