Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 768 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Elimdeki DDR3 sistemi DDR4 ve AMD'ye çevirmek istiyorum. 600 Watt değerinde 80+ sertifikalı bir PSU'm var. Almayı düşündüğüm parçalar: AMD Ryzen 5 3600X, Corsair Vengeance Pro RGB 8x2 DDR4 3200 MHz RAM, MSI B450M-A PRO Max AM4 anakart. Genişletmek için tıkla... Bu parçaların toplam fiyatı maksimum 3000 TL. Bu fiyat aralığında bu sistemden daha performanslı öneriniz var mı? Mümkünse AMD tabanlı olsun.
Merhabalar. Elimdeki DDR3 sistemi DDR4 ve AMD'ye çevirmek istiyorum. 600 Watt değerinde 80+ sertifikalı bir PSU'm var. Almayı düşündüğüm parçalar: AMD Ryzen 5 3600X, Corsair Vengeance Pro RGB 8x2 DDR4 3200 MHz RAM, MSI B450M-A PRO Max AM4 anakart. Genişletmek için tıkla... Bu parçaların toplam fiyatı maksimum 3000 TL. Bu fiyat aralığında bu sistemden daha performanslı öneriniz var mı? Mümkünse AMD tabanlı olsun.
Berke.eth Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NFT Collector 3 Temmuz 2020 #2 Ekran kartınız ne?
KIRMIZIELMA Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 530 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #3 İsterseniz fiyatı daha makul bir hale getirip aynı performansı vermesini sağlayalım? Parçaları değiştirelim?
İsterseniz fiyatı daha makul bir hale getirip aynı performansı vermesini sağlayalım? Parçaları değiştirelim?
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 768 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #4 Berke.eth dedi: Ekran kartınız ne? Genişletmek için tıkla... MSI GTX 970 KIRMIZIELMA dedi: İsterseniz fiyatı daha makul bir hale getirip aynı performansı vermesini sağlayalım? Parçaları değiştirelim? Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyata daha performanslı bir sistem öneriniz varsa yazmanızı bekliyorum.
Berke.eth dedi: Ekran kartınız ne? Genişletmek için tıkla... MSI GTX 970 KIRMIZIELMA dedi: İsterseniz fiyatı daha makul bir hale getirip aynı performansı vermesini sağlayalım? Parçaları değiştirelim? Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyata daha performanslı bir sistem öneriniz varsa yazmanızı bekliyorum.