3000 TL Dizüstü Önerisi

emircan33

Hectopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayar alma kararı aldım ve yakında üniversiteye gideceğim için laptop benim için en uygunu olduğunu düşünüyorum, alacağım laptopta genellikle oyun oynayacağım ve oyundan sıkıldığımda youtube'da video izleyebileceğim sağlam bir bilgisayar almak istiyorum, aklımda 2 adet bilgisayar var;

MSI GL62 6QC-081XTR Intel Core İ5 6300HQ 2.3Ghz/3.2GHz 8GB 1TB 2GB GT940MX 15.6" FHD FreeDOS Notebook - incehesap.com

LENOVO IDEAPAD 510 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10

Bunlar arasından hangisini seçmeliyim veya sizin tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bilgisayarım bozulduğu için yeni bir bilgisayar alma kararı aldım ve yakında üniversiteye gideceğim için laptop benim için en uygunu olduğunu düşünüyorum, alacağım laptopta genellikle oyun oynayacağım ve oyundan sıkıldığımda youtube'da video izleyebileceğim sağlam bir bilgisayar almak istiyorum, aklımda 2 adet bilgisayar var;

MSI GL62 6QC-081XTR Intel Core İ5 6300HQ 2.3Ghz/3.2GHz 8GB 1TB 2GB GT940MX 15.6" FHD FreeDOS Notebook - incehesap.com

LENOVO IDEAPAD 510 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10

Bunlar arasından hangisini seçmeliyim veya sizin tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
İkisinide alma başka araştır derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı