Biri incelemesi yok demiş. Öbürü O.C yapılmayacaksa yeterli demiş. Bu ofis bilgisayar O.C yapılmaz zaten.Is aigo psu's good?
Hello,I have a psu called Aigo GP 550W.I am living in Turkey and there is no information about quality of this psu, no one knows about it. While searching on web, i saw aigo psu's are common in Malaysia.Can you please tell me, is this a good psu ?I know it's a low-end psu but do you think it...forum.lowyat.net Aigo GT series PSU...good or bad? (warning, GIF heavy)
This is one of the hot selling PSUs in Malaysia. Below $50 which is considered very affordable (yes, PSUs are overpriced here), fully modular design which is the only PSU with this feature in this price segment, 14cm hydraulic fan. Here are some details on it, would be better if any PSU expert ca...linustechtips.com
Oyun mu oynayacak canlı derste Allah aşkına.
GT 710 ofis PC'ler için üretilmiş ekran kartıdır.
Yani gayette yetecektir.
2. attığınız GT serisi için geçerli, 1. makaleye baktım. VX Plus gibi yani, harika değil ama evinizi havaya uçurmaz.Is aigo psu's good?
Hello,I have a psu called Aigo GP 550W.I am living in Turkey and there is no information about quality of this psu, no one knows about it. While searching on web, i saw aigo psu's are common in Malaysia.Can you please tell me, is this a good psu ?I know it's a low-end psu but do you think it...forum.lowyat.net Aigo GT series PSU...good or bad? (warning, GIF heavy)
This is one of the hot selling PSUs in Malaysia. Below $50 which is considered very affordable (yes, PSUs are overpriced here), fully modular design which is the only PSU with this feature in this price segment, 14cm hydraulic fan. Here are some details on it, would be better if any PSU expert ca...linustechtips.com
Sanırım anlatamadım. Diyorum ki, performansı niye masada bıraksın almak varken?Oyun mu oynayacak canlı derste Allah aşkına.
GT 710 ofis PC'ler için üretilmiş ekran kartıdır.
Yani gayette yetecektir.
Biri incelemesi yok demiş. Öbürü O.C yapılmayacaksa yeterli demiş. Bu ofis bilgisayar O.C yapılmaz zaten.
GPU için PSU'dan dusuyorlar, ofis için alinacak ama RGB fanli kasa.
2. attığınız GT serisi için geçerli, 1. makaleye baktım. VX Plus gibi yani, harika değil ama evinizi havaya uçurmaz.
Sanırım anlatamadım. Diyorum ki, performansı niye masada bıraksın almak varken?
Sırf ofis için kullanacak diye niye performans masada kalsın?
Arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için.
Ben iki sistem arasında kaldım.
Ve.Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Vector Bronze | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İkincinin SSD'sini değiştirip almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için.
Ben iki sistem arasında kaldım
VePollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Vector Bronze | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Pollux olan. İkincinin işlemcisinin soketi ölü.Arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için.
Ben iki sistem arasında kaldım
VePollux 3APU - Game Garaj
İleride parcalari degistirip kendiniz için kullanma planiniz var mi?