Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.026,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2950TL'yi biraz aşıyorlar. Fareyi tam fingertip şekilde tutamayabilirsin. El ölçünü yazarsan emin olabiliriz.
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M600s RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.026,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2950TL'yi biraz aşıyorlar. Fareyi tam fingertip şekilde tutamayabilirsin. El ölçünü yazarsan emin olabiliriz.
Alınır, güzel bir mousepad. Fury Z'nin malzeme kalitesi pek iyi değil ve switchleri bir tık daha kötü. Ayrıca elinize uyar diye düşünüyorum.El ölçülerim 18'e 8. Mouse olarak Fury Z ile ne farkı var, hangisi daha mantıklı olur hocam?
Bir de mouse pad olarak Glorious Extended Gaming MousePad bunu düşünüyorum alınır mı?
Alınır, güzel bir mouse pad. Fury Z'nin malzeme kalitesi pek iyi değil ve Switch'leri bir tık daha kötü. Ayrıca elinize uyar diye düşünüyorum.
Cloud 2 pek iyi bir kulaklık değil. Fazla abartılıyor. O anakartta sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Cloud 2 yerine de BlackShark V2 seçmek daha mantıklı olur. Bence mouse ve kulaklık klavyeden daha önemli parçalar. Klavyeyi düşürüp kulaklığı yükseltmek daha mantıklı olur illaki mekanik istemiyorsanız. BlackShark V2 sık sık 1500TL yakınına düşüyor. Yanına da K509 Dyaus alabilirsiniz.Sağ olun hocam. Razer BlackShark V2 X de ses kartı yok diye biliyorum sıkıntı olmaz mı? Fare olarak daha ucuz bir şey alıp kulaklık olarak HyperX Cloud 2 alsam nasıl olur?
Cloud 2 pek iyi bir kulaklık değil. Fazla abartılıyor. O anakartta sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Cloud 2 yerine de BlackShark V2 seçmek daha mantıklı olur. Bence mouse ve kulaklık klavyeden daha önemli parçalar. Klavyeyi düşürüp kulaklığı yükseltmek daha mantıklı olur illaki mekanik istemiyorsanız. BlackShark V2 sık sık 1500TL yakınına düşüyor. Yanına da K509 dyaus alabilirsiniz.
Sensörü, switchleri ve kablosuz olması etkileyen en büyük etkenler.Bende V2 istiyordum ama bir daha indirim olur mu bilemedim hocam. Bir de çok anlamadığım için soruyorum hocam ama bu farenin mesela Razer Viper Mini'den ne farkı var?