S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Casper super silent Technology kasa i3 var elimde. İslemci ve ekran kartını guncelleyecegim. 3K bütçem var.
Casper super silent Technology kasa i3 var elimde. İslemci ve ekran kartını guncelleyecegim. 3K bütçem var.
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #3 SagoyaKulakVer dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartinda sorun olduğu icin anakarti goremiyorum kasa modelini yazdim oradan bulabilirseniz belki.
SagoyaKulakVer dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartinda sorun olduğu icin anakarti goremiyorum kasa modelini yazdim oradan bulabilirseniz belki.
SagoyaKulakVer Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 62 26 Eylül 2022 #4 Strasseux dedi: Ekran kartinda sorun olduğu icin anakarti goremiyorum kasa modelini yazdim oradan bulabilirseniz belki. Genişletmek için tıkla... Kasa ile anakartın ne alakası var hocam? Kasanın içinde her türlü anakart olabilir. i3 yazmışsınız ama hangi i3? i3 12100F mi yoksa i3 540 mı?
Strasseux dedi: Ekran kartinda sorun olduğu icin anakarti goremiyorum kasa modelini yazdim oradan bulabilirseniz belki. Genişletmek için tıkla... Kasa ile anakartın ne alakası var hocam? Kasanın içinde her türlü anakart olabilir. i3 yazmışsınız ama hangi i3? i3 12100F mi yoksa i3 540 mı?
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #5 SagoyaKulakVer dedi: Kasa ile anakartın ne alakası var hocam? Kasanın içinde her türlü anakart olabilir. i3 yazmışsınız ama hangi i3? i3 12100F mi yoksa i3 540 mı? Genişletmek için tıkla... Hocam i3 2120 islemci ayrıca kasa Casper'in hazır kasası ben bilmedigim icin belki oradan bulabilirsiniz demek istedim.
SagoyaKulakVer dedi: Kasa ile anakartın ne alakası var hocam? Kasanın içinde her türlü anakart olabilir. i3 yazmışsınız ama hangi i3? i3 12100F mi yoksa i3 540 mı? Genişletmek için tıkla... Hocam i3 2120 islemci ayrıca kasa Casper'in hazır kasası ben bilmedigim icin belki oradan bulabilirsiniz demek istedim.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #6 Anakartınız nedir ?
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #8 editbs00 dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi anakart modelini bilmiyorum bilgisayari açamadigim için. editbs00 dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenebilriim. Strasseux dedi: Belirttiğim gibi anakart modelini bilmiyorum bilgisayari açamadigim için. Nasıl öğrenebilriim. Bilgisayarı açmayı başardım. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 26 Eylül 2022
editbs00 dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi anakart modelini bilmiyorum bilgisayari açamadigim için. editbs00 dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenebilriim. Strasseux dedi: Belirttiğim gibi anakart modelini bilmiyorum bilgisayari açamadigim için. Nasıl öğrenebilriim. Bilgisayarı açmayı başardım. Genişletmek için tıkla...
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 26 Eylül 2022 #9 Strasseux dedi: Belirttiğim gibi anakart modelini bilmiyorum bilgisayari açamadigim için. Nasıl öğrenebilriim. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den bakabilirsin.
Strasseux dedi: Belirttiğim gibi anakart modelini bilmiyorum bilgisayari açamadigim için. Nasıl öğrenebilriim. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den bakabilirsin.
S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #10 messinicocugu dedi: CPU-Z'den bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... IPXSB H61.