3000 TL Eski model işlemci ve ekran kartı almak

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, evde eski bir bilgisayar var içinde P33 G41 Combo anakart ve Intel Pentium E6500 model işlemci var. Ben genelde PUBG ve CS:GO oynayan biriyim ve elimde 3000TL var. Eski işlemci ve ekran kartlarının performanslarını bilmiyorum acaba aranızda yardım edecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu sisteme sakın 3000 TL yükseltme yapma. Hayatının hatasını yaparsın.

https://www.gamegaraj.com/pollux-3ad/ bunu alabilirsiniz işlemciyi de Ryzen 5 1600 yaparsınız elinizde 3000TL civarı bütçe varken eski bilgisayara upgrade yapılmaz ona vericeğiniz paraya bunu alırsınız sizin için daha iyi olur isterseniz biraz daha fazla verip https://www.gamegaraj.com/pollux-3an/ alıp yine işlemciyi R5 1600 yapar isteğe bağlı oarak 1650 Super koyar paşa paşa oynarsınız. Elinizde gayet iyi bir bütçe var bunu upgradeye harcamanız yazık olur alacağınız ekran katı darboğaz yapar size attığım sistemlerden biri almanız daha iyi olacaktır en azından anakartı ileride X570 veya B450 vipsetli bir anakartla değiştirip işlemciyi 4GHz'ye çıkarırsınız.

Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oynadımmı bilgisayar hakkını versin isterim.Dediğiniz sistemlerde kasma donma olmadan yüksek fps le oynamam mümkün mü ?

Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oynadımmı bilgisayar hakkını versin isterim.Dediğiniz sistemlerde kasma donma olmadan yüksek FPS'le oynamam mümkün mü?

Yüksek FPS değeri alırsınız 1650-1650 Super ve RX570 gayet güçlü ekran kartlarıdır sizi yarı yolda bırakmaz ve çoğu teknoloji kanalı bu ekran kartlarını kullanıyor bana sorarsanız 1650 Super ve R5 1600 seçip 3an almanızdır. Fiyat 4000TL civarına çıkıyor bütçeniz düşük ise isterseniz R5 1600 ve RX570 ile 3400TL'ye alabilirsiniz.

Hocam şu bilgisayar nasıl ?Ekran kartına ekstra para kalıyor maksimumu 1000TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı da önerebilir misiniz ? Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…