3000 TL fare seçimi

Bütçe
3000
Ben razer deathadder kullanıcısı olaraktan (1 yıldan beri kullanıyorum) çeşitli oyunlarda arada takılıyor ve hassasiyet de bı değişiklik oluyor outlastta,son oyuncu,Minecraft,Zula,valorantta hatta masaüstünde de dünyanın en iyi switchi cart curt belki dogrudur bı de benimki kablolu onun da alakası olabilir sana önerim ninjutso sora çünkü viper çok iğrenç duruyor bana kalırsa bi abi grupta atmıştı fotoğrafını gerçekten ısınamadım ben ama karar senin kararın tip olarak ninjutso alır renk olarak ta beyaz öneririm

Hocam arada aşırı derecede nesil farkı var en iyi sensör bulunuyor şu an sizin seçtiğiniz ürün çok eski.
Eski tip almadım ben yenilenmiş aldım da elbette eskiden yapmış olabilirler satıp bende şu 900tl lik modele ya da rampage in smx r89 a geçmeyi düşünüyorum bı ara

Hocam Sora daha hafif ama tanıdığım bir çok kişi bu kadar hafifliğinden memnun değil. Memnun olanlar da var ama eğer alırsanız attığınız flickler tam gitmeyebilir, ilk başlarda ilginç gelebilir ama alışırsınız zamanla. Razer'in sensörü ve switchleri daha iyi ama tercih sizin ikisi de kaliteli mouselar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…