3000 TL G4560 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Daha fazla  
Intel Pentium G4560 ve GTX 1050 Ti sistem topladım. Sıkıntılarını yazarsanız veya monitör dahil 3000 TL'ye güzel bir sistemi Vatan'dan alacağım. Mağazası olan bir yerden alacağım, yazarsanız iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatların düşmesini bekleyin.2 haftaya düşeceğine inanıyorum. Fiyatını haketmiyor şu an bileşenler.Sabredin Rx570 bile alacak duruma gelirsiniz.

O güç kaynağı pek önerilmiyor. Şikayetçi çok fazla kişi var. Vatan dışında başka bir yerden toplamanız daha iyi olur imkanınız varsa ama gene de size tavsiyem beklemenizdir. Fiyatlar eski haline yakinda gelir.

vatandan baka bi yerde toplayamam çünkü babamın kredi kartı yok gidip kendimiz alcaz kapıda ödeme yapan başka bi yer de yok

Fiyatların düşmesini bekleyin.2 haftaya düşeceğine inanıyorum. Fiyatını haketmiyor şu an bileşenler.Sabredin Rx570 bile alacak duruma gelirsiniz.
bekleme de sıkıntı yok güzel bi sistem monitörle beraber 3000 tl yi geçmiyecek 3100 de olur bi sistem paylaşırsanız işimi kolaylaştırabilirsiniz

Zaten simdi almicam 2-3 haftaya alirim buyuk ihtimal ama sistem guzele benziyo bi de ana karta kafam takildi daha iyisi olsa nolur olmasa nolur bu ana kart iyi mi kac sene goturur beni biraz da ileriye donuk olmasini istedigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…