3000 TL gamepad önerisi

@Katipke Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama. Titreşim konusunda pek tatmin olamayan birisiyim. Özellikle ateş ederken sonuna kadar hissetmek istiyorum ki gamepadlerin benim gözümdeki neredeyse tek amacı bu. Ben titreşimi sevdiğim için gamepad kullanan birisiyim. Tetik tuşlarında titreşim motoru olan sadece Xbox ve DualSense gamepadler mi alternatifler var mı?

@Katipke Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama. Titreşim konusunda pek tatmin olamayan birisiyim. Özellikle ateş ederken sonuna kadar hissetmek istiyorum ki gamepadlerin benim gözümdeki neredeyse tek amacı bu. Ben titreşimi sevdiğim için gamepad kullanan birisiyim. Tetik tuşlarında titreşim motoru olan sadece Xbox ve DualSense gamepadler mi alternatifler var mı?
Hocam eğer kablolu kullanmak sorun olmazsa xbox lisanslı kollar var onları önerebilirim. Tetik titreşimi 1 2 tane lisanssız kolda da var ama haricinde lisanslı kollarda var hep

Hocam eğer kablolu kullanmak sorun olmazsa Xbox lisanslı kollar var onları önerebilirim. Tetik titreşimi 1 2 tane lisanssız kolda da var ama haricinde lisanslı kollarda var hep

Lisanslı kollar dediğimiz 9. nesiller mi? Hocam link atabilir misiniz dediğiniz kolları ya kusura bakmayın ben pek anlamıyorum gamepadden.

9. Nesil değil hocam o da xbox lisanslı bir kol ama önereceğim bir kol değil
Gamesir kaleid(flux olmayan)
Gamesir g7 se
Bulabilirseniz gamesir g7 he
8bitdo ultimate Xbox versiyonu
Gamesir t7(ekstra arka tuşlara sahip değil)
Bunlar gibi kollar xbox lisansı olan ve aynı zamanda hall effect kullanan kollar. Bu kollar kabloluyoen xbox 9. Nesil kolu gibi görünüp tetik titreşimine sahip oluyorlar. Aralarında 8bitdo ultimate kablosuz da kullanılabilse de kablosuz tetik titreşimi olmuyor. Başka üstünde xbox logosu olan kollar da bu şekilde tetik titreşimine sahipler ama dediğim gibi kabloluyken

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı