Soru başlıktaki gibi. En çok FC 26 Ultimate Team oynayacağım ama hikâyeli oyunlar da oynarım. Bilindik oyunlar. Normalde klavye mouse oynarım ama herkes gamepad ile oynamanın çok daha zevkli olduğunu söylüyor ve ekstra dayanıklı olması, bozulsa da garanti veya birine tamir ettirilebileceğim kol lazım. Xbox analogun çapraz olması parmağımın kısa olmasından sıkıntı çıkarır mı? Hiç denemedim Xbox kolunu.
Soru başlıktaki gibi. En çok FC 26 Ultimate Team oynayacağım ama hikâyeli oyunlar da oynarım. Bilindik oyunlar. Normalde klavye mouse oynarım ama herkes gamepad ile oynamanın çok daha zevkli olduğunu söylüyor ve ekstra dayanıklı olması, bozulsa da garanti veya birine tamir ettirilebileceğim kol lazım. Xbox analogun çapraz olması parmağımın kısa olmasından sıkıntı çıkarır mı? Hiç denemedim Xbox kolunu.
Adaptive trigger hakkında ne düşünüyorsunuz PC ile DualSense uyumlu mu şu an zaten dediğim gibi FIFA Ubisoft Rockstar ve PS markalarını oyununu oynayacağım çoğu zaman kimisi adaptive triggers çalışmıyor diyor ek uygulama lazım diyor kimisi direk çalışıyor kablolu diyen var kablosuz diyen var.
Ps tarzı size daha mantıklı olacaktır hocam. Alabilirseniz gamesir tarantula pro ve 8bitdo pro 3'e bakmanızı öneririm lakin bütçeniz çıkmazsa fantech revolver 3 önerim olur.
Fantech Nova Pro V2 ve Fantech Nova II’ye de bakabilirsiniz. Ancak bir kere asimetrik gamepadi bir yerde denemenizi öneririm. Genelde MediaMarkt gibi teknoloji marketlerinde açıkta oluyor. Eğer bulabilirseniz bir deneyin; asimetrik dizayn size uyarsa GameSir Cyclone 2 alırsınız.