3000 TL Gaming klavye önerisi

emir çetin

Hectopat
Daha fazla  
3000TL civarlarında bir klavye almak istedim ama almak istemiyorum şu an çünkü her klavyede bir sorun vs çıkıyor. 3000TL verip bu sorunları yaşayacaksam almak istemiyorum doğrusu. ASUS K7 ve Corsair K70 arasında kalmıştım ama herkes başka bir şeyler dediği için ne alacağıma karar veremiyorum bir türlü. Yani bayağı soğudum bu işten.

Son düzenleyen: Moderatör:
@emir çetin bence pek düşünmeye gerek yok. Önerim:

Türkçe değil ama :)

Bir de bilek desteği yastık değil sanırım görünüşüyle.
Ben bir Apex Pro görmüştüm 4000 küsurdü bu ne ara ucuzlamış ya yanlış mı hatırlıyorum?

Corsair veya diğer firmalara bakacağıma İngilizce klavyeye alışmaya çalışırım daha iyidir. SteelSeries o kadar iyi bir firma değil ama bu ürünü gerçekten çok iyi.

Bu arada oyun için alıyorum İngilizce olması problem değil o açıdan ama yazı yazma konusunda sıkıntı çıkarabileceğinden öyle düşündüm.
Stok azaldığı zaman fiyatları uçuruyorlar. Sonradan stok geldiğinde normale dönüyor fiyatlar.

Anladım.
O yazı yazma konusunda ne düşünüyorsunuz sizce sıkıntı çeker miyim?

3000TL civarlarında bir klavye almak istedim ama almak istemiyorum şu an çünkü her klavyede bir sorun vs çıkıyor. 3000TL verip bu sorunları yaşayacaksam almak istemiyorum doğrusu. ASUS K7 ve Corsair K70 arasında kalmıştım ama herkes başka bir şeyler dediği için ne alacağıma karar veremiyorum bir türlü. Yani bayağı soğudum bu işten.

Fare hariç hala kullanıyorum memnunum.

Apex Pro alacağım gibi görünüyor araştırıyorum.

Benim laptopta art arda 2 tane USB portu yok biri sağda biri solda 2 tane var ve zaten birinde kablosuz klavyemin göndericisi var. Nasıl yapabilirim?

Bu arada oyun için alıyorum İngilizce olması problem değil o açıdan ama yazı yazma konusunda sıkıntı çıkarabileceğinden öyle düşündüm.

Anladım.
O yazı yazma konusunda ne düşünüyorsunuz sizce sıkıntı çeker miyim?
Yazı yazma sorununu 1 ay çekersiniz. Sonradan eliniz alışır zaten.
Apex Pro alacağım gibi görünüyor araştırıyorum.

Benim laptopta art arda 2 tane USB portu yok biri sağda biri solda 2 tane var ve zaten birinde kablosuz klavyemin göndericisi var. Nasıl yapabilirim?
Usb çoğaltıcı almanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı