3000 TL Gaming PC Önerisi

Kanka ekran kartı yok ayrıca RAM 16 olabilir ve son olarak 1TB HDD kısıp SSD yönelebilirsin.
Kısaca HDD yerine diğer şeyleri geliştirebilirsin.
Pollux 3TN-B – Game Garaj
Bu sistemde de güzel sadece ekran kartına +226 TL yapman gerek. İlerleyen zamanlarda RAM'de eklersin bu sistem seni 3 yıla yakın idare eder sonra upgrade yaparsın.

Son düzenleme:
Kanka ekran kartı yok ayrıca RAM 16 olabilir ve son olarak 1TB HDD kısıp SSD yönelebilirsin.
Kısaca HDD yerine diğer şeyleri geliştirebilirsin.
Pollux 3TN-B – Game Garaj
Bu sistemde de güzel sadece ekran kartına +226 TL yapman gerek. İlerleyen zamanlarda RAM'de eklersin bu sistem seni 3 yıla yakın idare eder sonra upgrade yaparsın.

Kanka 3500 e ben daha kaliteli sistemler topalrım :D bana 3klık monitoruyle lazım oynucagım oyunlar öyle çok sağlam oyunlar değil zaten :D

Kanka bu fiyata ne bekliyornuz?
Bu fiyata kat kat iyileri var dostum illa ekran kartı rx 570 olcak diye birşey yok zaten işlemci çok yetersiz
Ekran kartsız bir önerim yapmak çok kötü.100tl daha koysa ekran kartlı alır önüne bakar.Apu sistemde csgo sislere girdiğinde arkadaşın 5 10 fps almasını istemem.
apu sistemi sen aşırı kötü birşey sanıyorsun heralde gt 1030 u geçiyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı