3000 TL Gaming Sistem Önerisi

Ona bakılırsa Casper’da en çok tercih edilen markalardan biri... Bir markanın kalitesi onun ünlülüğü ile ölçülmez.

@erkincakir markaya karşı tereddütün varsa o zaman fazla para verip MSI sistem al, biz sana en uygun fiyata en iyisini önermeye çalışıyoruz, ama bizi zorluyorsun her açıdan.

Tamam, o zaman Gainward markası yerine Galax tercih et.

Sana birkaç yıl yetecek Kasa ve PSU önerdim, şimdi boş yere 600W alsan gereksiz olur.

İşlemci olarak ise seni 2 yıl götürür.

Peki hangi markalı bir sistem istiyorsun? Söyle ona göre ayarlayalım sana, nasıl olsa tereddütün varmış.

PSU 500W yap ve al.
Gainward duyulmamış bir marka değildir.

Power Boost rezil bir kasadır.

MSI ve Asus adam akıllı değildir.

Para verirsen 1300X alabilir.

O.C yapmayacaksa bile B350 almalıdır satarken çok rahat olur.

Para verirsen 16 GB RAM alabilir bu bütçeye.

O eski HDD'yi sakın kullanma. Kasa ve PSU ucuz ve kaliteli alıyorsunuz ekran kartı olarak ucuz ve kaliteli Gainward öneriyoruz almıyorsunuz.

@Uygrr @Toprak Aga @astigmat13

Arkadaşlar ben en baştan bu işten anlamadığımı söyledim. Şimdi misal bana bi araba sorsan, ben de sana Jetpa İmza 700 al desem; bilmediğin araba sonuçta neden güvenesin ki tabi ki sorgularsın.

Ayrıca bir sıkıntım da evdekileri interentten almaya ikna edemedim pc vatanda toplatılacak. Bugün gittik yetkili bulamadık ama başka bir yetkili de aralık sonunda %18 kdv indirim haftası olacak dedi. Üzerine toptan aldığınızdan da ayrıca indirim olur dedi. Ben de vatanın sitesinde bir pc topladım onu değerlendirmenizi isteyeceğim:

Tabi bütçeyi 300 tl aşmış durumdayım onun de bu indirimle hallolacağını düşünüyorum...

Ram olarak çok büyük fark olmadığından 3000'lik tercih ettim anakart desteklemekte.

Bir sorum daha olacak. Ben bu sistemin ne kadar enerji tüketeceği hakkında fikir sahibi değilim. 400w/500w seçeneklerde daha ucuz güç kaynakları da mevcut. Bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.

SSD, kasa, PSU rezalet değiştir Vatan'dan al.

@astigmat13

Dostum kasayı çıplak gözle gördüm güzel görünüyordu. Onunla pek ilgilenmiyorum üzerinde penceresi olması ve usb 3.0 olması yeterli benim için.

Ama SSD neden kötü? Diğerleri de çok pahalıydı bütcem ona el veriyor. Değmez mi diyorsunuz?

PSU için öneriniz var mı bu sistemi kaldırmaz mı?

Sırf görünüşe önem verme. Xigmatek iyi bir marka değil. Ayrıca ekran kartını Zotac almayın.

Kasa görünüşe göre alınmaz. O fiyata daha iyi kasalar var. SSD en kötü, yavaş SSD'lerden biridir. PSU kalitesiz bir şey o kadar parayı o PSU'ya emanet etme. Akasa Venom LX 600W, Adata SU800 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…