3000 TL GTX 1050 Ti Oyun Sistemi

mdemirel09

Hectopat
Daha fazla  
  • MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB Ekran Kartı
  • AMD Ryzen 5 1400 İşlemci
  • GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram
  • ASUS PRIME B350M-K AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart
  • COOLER MASTER RS-500 B SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI
Almak istediğim bilgisayar parçaları bunlar emin olamadığım eklemem gereken başka bir şey var mı ?
Ya da daha iyi performans için ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi nereden topluyorsunuz? Kasa sizde var mı? Bence işlemciyi 1300X yapıp GTX 1060 almak daha mantıklı performans olarak fark var.

3060 TL
3060 TL.png

Performans bilgisiyarı istiyorum özellikle pubg rahat oynatıcak bu miktara biraz zor ama rahat kaldırmasını istiyorum en azından orta ayarlarda falan sıkıntı çıkarmıcak.

Performans bilgisiyarı istiyorum özellikle pubg rahat oynatıcak bu miktara biraz zor ama rahat kaldırmasını istiyorum en azından orta ayarlarda falan sıkıntı çıkarmıcak.
Niye zor olsun dostum internetten topladığım sistemi araştırırsan hangi oyunları nasıl oynattığını görürsün ben ultrada pubg oynayabileceğini düşünüyorum.

Eki Görüntüle 257734
Toplamda 3150 TL yapıyor. Aşamaz diyorsanız mecbur ekran kartını 3GB yapmak zorundasınız. Oyun sistemi topladığınız için işlemciyi ekran kartına darboğaz yapmayacak kadar düşürmek en mantıklısı.
Bu sistemi sevdim teşekkürler. Hangi siteyi önerirsiniz sinerji var ama çok fazla şikayet mesajları oldukları için güvenemiyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı