3000 TL GTX 1060 sistem önerisi

doğa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yakın zamanlarda bir sistem toplamayı düşünüyorum fiyatı max- 3000 - 3300 TL arası ekran kartıda GTX 1060 mümkünse 1070'te olabilir bu fiyata. Monitör hariç fiyat yanına 200-300 TL civarlarındada monitör almayı düşünüyorum. İşlemciyi overclock edilebilir gerek yok diyorsanız edilmesede olur SSD vs bu fiyata hesap yaptığınız internet sitesiyle beraber tavsiyelerinizi bekliyorum. Pişman olmayacağım güzelce oyun oynayıp zevkini çıkarabileceğim bir sistem istiyorum lütfen yardımcı olun bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
En uygun fiyata GTX 1060 ile böyle oluyor. Yani biraz aşıyor. Bu arada 200-300 TL' ye Full HD ve kaliteli bi' monitör bulamazsın. En uygun fiyata Asus VP228TE tavsiye ederim. N11'de 409TL'ye var.İstersen HDD'yi çıkarıp SSD'yi 240GB yapabilirsin.

Ara Toplam2.565,34 TL
Toplam KDV461,76 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.027,10 TL
[TBODY] [/TBODY]

SSD'yi daha sonra eline 200-250 TL geçince eklersin sisteme. Sonradan montajı, kurulumu vs gayet kolay bir parça. Monitör olarak da bütçeni biraz daha yükseltip düzgün bir monitör almanı öneririm 500 Tl seviyelerinde. OC bu fiyatlara mümkün değil; hem K serisi işlemciler pahalı, hem de Z serisi anakartlar.
Sistem sinerji.gen.tr 'den toplanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…