3000 TL GTX 1060 Sistem Toplama

drksl

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben GTX 1060 PC toplamak istiyorum, 3000 TL kadar bir bütçe ile almayı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim bu ekran kartı kadar fiyat performansı iyi olan bir ekran kartı var mı yoksa 1060 beklemeilimiyim

Teşekkür ederim bu ekran kartı kadar fiyat performansı iyi olan bir ekran kartı var mı yoksa 1060 beklemeilimiyim

RX 580 ile GTX 1060 var ikiside piyasada yok dijital madenciler yüzünden bütün piyasayı kuruttular.Beklemeniz en iyisi olur bende sistem toplayacaktım 10 Temmuz da ama malesef piyasadaki ekran kartlarını sömürdüler.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Bekleyeceğim tahmini olarak üretimleri ne zaman başlar ?

Sakın bu sistemi alma. Hem SSD yok hem de ekran kartı Referans olanı seçilmiş.

Hem SSD kullanıp hem referans olmayan bir GTX 1060 ile sistem toplayında bizde görelim.

Zaten piyasada kart yok adam 3500 TL ye sığdırarak bir sistem toplamış.

G4560 ile GTX 1060 6G, hemde SSD var. 250 liralık işlemciye, 1.500TL lik ekran kartı. Eline sağlık çok güzel bir sistem olmuş(!) Sizden ricam sosyalde biraz daha zaman geçirmeniz bu işlerde daha eski arkadaşların topladığı sistemleri gözden geçirmeniz yönünde olacaktır.

Ana konuya dönecek olursam, @ydagli42 'nin topladığı sistem gayet güzel, fakat burada da konuşulduğu üzere GTX 1060'ın fiyatı oyuncular için ideal olmaktan çıkacak kadar yükseldi.
İsterseniz @ydagli42 'nin sistemini GTX 1050Ti ile birlikte alın, isterseniz 2-3 ay kadar bekleyin ve GTX 1060 ile sistem kurun. Karar size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…