Öncelikle selamlar. Monitorü, kasayı ve klavyeyi hallettim. GTX 1070 aldım ve adamakıllı para kalmadı. 3000 lira civari bir şey kaldı. İkinci el veya sıfır olarak işlemci, anakart, RAM ve PSU önerir misiniz bana GTX 1070 sistem için?
İşlemci olarak Ryzen 5 sonu X ile biten işlemcilerin performansı fena değildi(1070 besliyor diye hatırlıyorum)(Ryzen1500X ve 1.. Serisine bakma,2.. Ve üstü serileri tercih et)
AM4 anakart alacaksın b serilerine bak RAM'min 8+4 GB yaparsan sistem yeterli olur
PSU ikinci el almanı tavsiye etmem en az 650W 80Plus bronz bir PSU lazım, kasa olarak olarak ikinci el daha mantıklı
Sistememin 120GB SSD alırsın+elinde varsa veya ucuz 2.el harfisk alırsın ya da 480GB SSD alıp depolanan veri dolasiya kadar kullanırsın (depolamada ikinci el tavsiye etmem çünkü kullanıldıkça ömrü azalan parçalar)
En ucuz Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450M S2H ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
480gb gigabyte Ssd(tercih ettiğim markalar Samsung(pahalı ama kaliteli),WD blue serisi(ucuz lazımsa green de alınabilir ama daha çok gündelik kullanıcı için)