3000 tl GTX 960 sistem toplama

mert ünsal

Hectopat
Evet arkadaşlar 3000 tl'ye kadar sistem toplamak istiyorum. önerileriniz nelerdir ben kafama göre topladım ama kasa koymadım çünkü ne kadar güçte gerekiyor bilmiyorum sistem ekte mevcut monitör ve klavye de lazım bu arada sistem aşagıda mevcut cıkarmam gereken veya eklemem gereken tavsiyeniz var mı? Ssd pek gerekli görmüyorum aslında tek amacım su anki gta 5, fifa 15-16 gibi oyunları ve önümüzdeki aylarda cıkacak olan mafia 3 gibi oyunları rahat kaldırabilicek bir sistem olmasını istiyorum ve tabi ileride parçaları değişebilicek şekilde olsun önerilerinizi bekliyorum. Sistemi 2-3 ay içinde toplayacağım sadece su an araştırma yapıyorum öneriler bekliyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski model ekran kartlarını almayın. Bu ay sonu RX480 çıkacak bütçenize en uygun model o olur. 800-900 TL gibi bir fiyata gelmesini beklediğim bir kart yaklaşık 2000 TL değerindeki GTX 980'i yer yer geçebiliyor.

Kasa olarak ise 200 TL bandında Dark N10, 300 TL'ye çıkabilirsen S340 öneririm.

Bildigim kadariyla (yanlissam duzeltin) anakartin 2133 mhz hizinda calisiyorsa rami daha yuksek hizda calisan alamazsin en fazla anakartin destekledigi kadar diyr biliyorum. Ve ekran kartinla islemcin günümüz oyunlari icin gayet yeterli sorun olmadan oynarsin merak etme. Kasa olarak yaklasik ustune 100 tl koyarak corsair spec 02 650w kasa alabilirsin hem guc bakimindan hem tasarim bakimindan hemde sogutma acisindan daha iyi.

Çok rahat oynarsınız. Bu arada RAM'leri 2133 MHz Hyperx Fury ile değiştirin, B150 anakarta 3000MHz RAM takmak gereksiz masraf olur. Yanlış bilgi verdiysem arkadaşlar beni düzeltsinler.

Hayali sistem galiba cevap vermedigine göre
Tam olarak hayali sayılmaz. Ama bikaç ay sonra alabiliceğim bir sistem daha doğrusu yeni pc için bikaç ay lazım ama toplayacağım.istediğim sistem suan son halinde zaten hemen olmayacağı için belki ucuzlar parçalar dolar kurundan şuan monitör ile birlikte biraz aşıyor bütceyi :)

Eki Görüntüle 168409

3000 Tl bütçen var 200 kusur lira kaliyor onada fare maus artık sana kalmış ne almak ama sana tavsiyem rx 480 ni beklemen.
aslında amd ekran kartlarına karsı bir antipatim var çok sevmiyorum intel in hem oyun hem soğutma açısından daha performanslı olduğunu duydum işlemci olarak zaten amd almam intel iyidir :) birde bu topladığın site ile vatan computerin sitesi arasında fiyat farkları var bende görerek toplattırmak istiyorum aslında benim karşımda montajlansın ben öyle teslim alıyım. Ve ekran olarak önerebileceğin birşey var mı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı